Monster High

Her finner du de morsomme karakterene fra Monster High. Disse frekkasene er inspirert av skrekkfilmer som Frankenstein, Dracula og Medusa. Frankie Stein, Clawdeen Wolf, Cleo de Nile, Logoona Blue og Deuce Gorgon er noen av de populære karakterene som går på denne skrekkelig skumle skolen, og vi på Jollyroom har dem alle sammen i dukkeform. I tillegg kan vi friste med puslespill, kostymer, barneklær, leker, gaveesker og mye, mye mer! 

Monster High – for motebevisste og lekeglade barn

Om du har barn i barneskolealder kjenner du sannsynligvis til Monster High. Bak Monster High-konseptet står selskapet Matell, som også er skaperen av Barbie, og med Monster High har de gitt barna en ny kolleksjon med stliige motedukker – som i tillegg er monstre og zombier! Kjempespennende!

Jollyroom har Monster High-dukker

Her på Jollyroom finner du de stilige og populære Monster High-dukkene og lekesettene ditt barn ønsker seg! I tillegg har vi så klart alle mulige slags andre dukker og kosedyr. Og om det er et dukkehus minstemann vil ha, så har vi det. Vi har simpelthen leker i alle kategorier til barn i alle aldre. Felles for alle våre leker er dog at de morer barna og at de leveres av pålitelige varemerker, som LEGO, BRIO og Fisher-Price, bare for å nevne noen ganske få!