7 resultater

Monster High – for motebevisste og lekeglade barn

Om du har barn i barneskolealder kjenner du sannsynligvis til Monster High. Bak Monster High-konseptet står selskapet Matell, som også er skaperen av Barbie, og med Monster High har de gitt barna en ny kolleksjon med stliige motedukker – som i tillegg er monstre og zombier! Kjempespennende!

Jollyroom har Monster High-dukker

Her på Jollyroom finner du de stilige og populære Monster High-dukkene og lekesettene ditt barn ønsker seg! I tillegg har vi så klart alle mulige slags andre dukker og kosedyr. Og om det er et dukkehus minstemann vil ha, så har vi det. Vi har simpelthen leker i alle kategorier til barn i alle aldre. Felles for alle våre leker er dog at de morer barna og at de leveres av pålitelige varemerker, som LEGO, BRIO og Fisher-Price, bare for å nevne noen ganske få!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven