Dukkehus & Tilbehør

Lite er vel mer spennende for små prinsessebarn enn et lekkert dukkehus. Hos finner du et stort og variert utvalg av dukkehus til barna – til rimelige priser. Vi har alle mulige slags modeller, både store og små og med ulike temaer, som Mummitrollet, Frost og mange flere. I tillegg vi du finne fine møbler til dukkehusene samt morsomme lekefigurer, Emil i Lønneberget for eksempel. Vi har kort sagt alt barnet ditt kan drømme om når det gjelder dukkehus, dukkemøbler og utstyr. Ta en titt da vel!
127 resultater.

Et dukkehus til å forgylle barnets hverdag

Med et dukkehus på barnerommet, får man en stilig og morsom innredningsdetalj, og ikke minst et morsomt leketøy for barnet. Dukkehus, som den tidløse klassikeren det er, slutter aldri å fascinere og more de små, og de finnes i alle mulige størrelser og modeller, og kan brukes med et vell av herlig dukkehustilbehør, som dukkemøbler, dukkesenger, dukkevogner og selvsagt dukker! Ja, eller kosebamser, for den del. La oss bare si det slik: Dukkehuset tilhører barnet, og dukkehuset brukes på det vis barnet selv foretrekker!

Massevis av dukkehus og tilbehør på jollyroom.no

Her på Jollyroom kan vi tilby alle mulige typer dukkehus. Et Barbie hus, kanskje? Eller et dukkehus fra KidKraft eller Lundby? Ikke noe problem! Da vi sier at vi har alle mulige typer dukkehus, så betyr det nettopp at vi har alle typer dukkehus!

I tillegg kan vi selvsagt tilby alt man kan tenke seg av tilbehør til dukkehuset. Vi har dukkeklær, dukkenseng, dukkevogn, møbler til dukkehuset, og selvsagt alt barnet ditt kan drømme om av dukker, bamser og annet leketøy som passer til. En Brio togbane, kanskje? Som kan gå rundt dukkehuset? Her er det bare fantasien som setter grenser!

Når du handler hos Jollyroom får du dessuten et prisløfte. Slik kan du være helt sikker på at du har fått dukkehuset ditt, eller en hvilken som helst annen vare, til nettets rimeligste pris!

Happy shopping!