Crescent

I over 100 år har Crescent vært Skandinavias ledende leverandør av sykler og barnevogner, og bidratt til å sette et helt folk i bevegelse. Her på Jollyroom finner du et bredt og godt utvalg av Crescent sine  barnevogner!

 

18 resultater.

Praktiske og brukervennlige barnevogner fra Crescent

En ny barnevogn er ingen liten investering for småbarnsfamilien. En barnevogn skal ikke bare være rimelig i pris, den skal også være et praktisk og brukervennlig hjelpemiddel i hverdagen, og selvsagt et godt og ikke minst sikkert sitte- og liggested for barnet. Her gjør man med andre ord klokt i ikke å inngå noen kompromisser.

Med en barnevogn fra Crescent vil man i så måte virkelig ikke trå feil. Dette er et hyppig prisbelønt varemerke med 120 års fartstid i bransjen. For Crescent står kvalitet og sikkerhet i høysetet, og du som forelder kan stole fullt og helt på at vognen du kjøper vil være av topp kvalitet og i god stand til å tilfredsstille ethvert krav familiehverdagen måtte diske opp med.  

Finn din nye Crescent hos Jollyroom

Her på Jollyroom har vi et supert utvalg av Crescent-barnevogner i de fleste kategorier. Vi har Crescent duovogner, Crescent kombivogner og Crescent sportsvogner.

I tillegg har vi hendig tilbehør som Crescent fotposer, Crescent bilstoladaptere så du kan bruke en babybilstol med duovognen, praktiske organizers til å henge på barnevognsstyret samt naturligvis regntrekk, vindtrekk, myggnett og lignende.

Som om ikke det var nok fører vi også riktig lekre og praktiske stellevesker fra Crescent. Dette er eksklusive og stilfulle modeller som ikke bare har plass til alt du og minstingen må ha med dere på trilleturen, de gjør seg også godt som hverdagsvesker, og de er sydd i slitesterke og gode materialer som gjør at de holder i lange tider.

Kort sagt, når det gjelder varer fra Crescent vil du finne det her, det være seg om du er ute etter en enkel organizer eller en flott best-i-test-barnevogn. Og skulle det dukke opp spørsmål er det bare å kontakte vår kunnskapsrike og supereffektive kundeserviceavdeling!