Duovogner

En duovogn er designet for en praktisk overgang fra når barnet ditt ligger i vognen, til hen kan sitte oppreist på egen hånd. Vi har et stort utvalg av flotte duvogner fra pålitelige merker, samt alt man trenger av tilbehør.

Toppliste

 • 372 resultater.

  Smarte løsninger med duovogn

  Med en duovogn slår du enkelt alle fluer i én smekk – du får en barnevogn som ikke bare har en lang livslengde, men som også er utrolig fleksibel og letthåndterlig. Duovognens separate ligge- og sittedel, gjør det mulig å bruke vognen allerede fra barnet er nyfødt. Når barnet er stort nok til å kunne sitte oppreist på egenhånd, kan du enkelt ta av liggedelen og klikke fast sittedelen. Vips! Så har du en praktisk sportsvogn, som kan brukes helt frem til det ikke lenger er et behov for barnevogn.
   

  Jollyroom kan duovogner

  Her på Jollyroom har vi et bredt utvalg av duovogner i alle mulige varianter. Du finner duovogner i moderne stil fra Hauck, vogner i retrostil fra Tutek – for ikke å snakke om Akta Graco og deres originale og lekre design, eller de eksklusive Baby Jogger. Og dette bare for å nevne et fåtall.

  Mange av duovognene i sortimentet vårt, kan også brukes i et såkalt Travel System. Dette innebærer at du foruten å veksle mellom liggedel og sittedel, også kan klikke inn en bilstol på barnevognrammen ved behov. Dette kan være en god løsning, dersom du for eksempel vil unngå å vekke et sovende barn under flyttingen fra bil til vogn. Men husk at det ofte kreves adaptere for å feste bilstolen til vognen, og at alle babybilstoler ikke er kompatible med alle vogner, og vice versa. Les derfor alltid produktbeskrivelsen nøye!