Tips og triks til skolestart!

Tips og triks til skolestart!

 

Før det nye skoleåret starter, er det mye man må huske på. I dagens innlegg vil vi derfor dele noen morsomme tips og triks, som gjør den nye skolehverdagen enklere for deg og barnet ditt! I tillegg vil vi tipse dere om en rekke favorittmerker innen ryggsekker og sko.

 

Merk alle eiendeler

Det kan være vanskelig å holde orden på barnas saker på skolen eller i barnehagen. Derfor er det å merke alle eiendeler, et godt og nyttig tips. Å skrive navn på klær og utstyr fungerer selvsagt bra, men hvorfor ikke gjøre det hele litt morsommere ved å markere sakene med klistremerker? La barnet velge sine favorittklistremerker og fest dem på pennal, notatblokker og leker, eller på annet som egner seg.

 

Vær smart med klistremerker

Når de litt mindre barna skal ta på seg skoene på egen hånd, er det fort gjort å ta feil av høyre og venstre sko. Veldig søtt, men kanskje ikke alltid så komfortabelt for føttene. En gøyal og smart løsning, er å klippe et klistremerke i to deler, og deretter sette den venstre delen i venstre sko og den høyre delen i høyre sko. På denne måten ser barnet hvordan klistremerket skal se ut, og dermed hvilken sko som er rett! Dette fungerer best på litt lavere sko, og vi anbefaler at man bruker et ganske stort klistremerke, slik at det synes godt og tydelig i sålen.

 

Mye hjemlengsel?

Er det litt ekstra vanskelig for barnet å slippe taket, når du skal levere det i barnehagen/på skolen? Om dette er tilfellet, er det en god idé å sende en sutteklut eller et kosedyr med barnet, noe som minner det om de kjente omgivelsene der hjemme. Dette pleier å lindre hjemlengselen.

 

Våre beste sko

Barn vokser jo så det knaker, så ikke glem å sjekke hvordan dere ligger an med sko. Først og fremst, betydningen av et par kvalitetsgummistøvler kan ikke understrekes nok. Gummistøvler blir ikke bare for små, de kan også tørke i sømmene, noe som gjør at de ikke lenger holder føttene tørre, spesielt om det er sko som er arvede i flere omganger. Det populære merket Viking Footwear, tilbyr mengder av praktiske sko. Blant favorittene er deres Viking Jolly Gummistøvler, som har blitt kåret til BEST I TEST. De er laget i naturgummi, og har hurtigtørkende polyesterfôr. Støvlene har et ekstra effektivt bakkegrep, noe som gjør dem perfekte for utelek!

Nest ut har vi Viking Cascade Sneaker, et par sko som virkelig egner seg for aktive barn og utendørslek. Skoene har et isolerende fôr og beskyttende GORE-TEX, som holder de små føttene tørre når regnet og kulden smyger seg på.

Som vi alle vet, begynner det å gå mot kaldere årstider. Da kan det være godt å ha et par sko med litt høyere såle. Viking Sagene MID GTX Sneaker har høyere skaft, men hindrer ikke barnets bevegelsesfrihet. Også disse skoene er fôrede, og har et beskyttende GORE-TEX-materiale. Selvfølgelig er begge disse sneakervariantene fra Viking superlette å ta av og på, ved hjelp av borrelåsbånd!

 

En ordentlig ryggsekk er alfa og omega

Når det gjelder ryggsekker, er det utrolig viktig å satse på en ryggsekk som er tilpasset barnets rygg. Vi anbefaler Beckmanns ryggsekker, ettersom dette merket fokuserer på å utforme sine sekker nettopp slik. Velg blant mengder av ulike modeller, størrelser, farger og mønstre. Blant deres større ryggsekker, har vi Beckmann Classic, som rommer hele 22 liter. Denne er designet for å få tung last til å føles så lett som mulig, og finnes tilgjengelig i et bredt sortiment med ulike motiv, som kan klikkes hjem! For deg som behøver en litt mindre ryggsekk, er Beckmann Ryggsekk 12 L et godt alternativ. Disse har også mengder av morsomme motiv. For deg som ønsker en mer stilren ryggsekk, er Beckman Mini Urban også et godt valg. Uavhengig av hvilken ryggsekk du velger, har alle modeller justerbare reimer, ettersom optimal tilpasning til akkurat ditt barn er høyt prioritert!

Beckmann_miljöbild_780X500.jpg

Les mer om hva du bør tenke på når du velger ryggsekk til barnet her!