Badebleier fra Reima

Dere vurderer kanskje babysvømming? Gled dere i så fall, det er morsomt for både babyen og foreldrene! En badebleie til den lille bør dere dog gå til innkjøp av, og her på Jollyroom har vi selvsagt massevis av dem, i mange ulike modeller til gutt så vel som jente, samtlige fra gode merker som ImseVimse, Swimpy og Playshoes, bare for å nevne noen få!

Jollyroom har et stort utvalg av Reima barneklær, alt fra UV-klær og dresser til regnklær. Finske Reima designer og produserer kvalitetsplagg som barn skal kunne bevege seg uhindret og leke fritt i, uansett om det snør, regner eller om solen skinner. Vannpytter, is, sand eller leire skal ikke sette en stopper for barnas lekelyst. Reimas produkter er lenge kjent for å ligge i forkant når det gjelder funksjonalitet, kvalitet, sikkerhet og innovasjon. Alle produkter testes og godkjennes dessuten av verdens mest oppriktige og ekte testpanel: barna selv!

Badebleier så også de aller minste kan more seg i vannet

Babysvømming, det er ikke lenger noe kuriøst, det er en utrolig populær aktivitet for småbarnsfamilier overalt. Både de aller minste selv og foreldrene har stor moro av dette, og det er jo utrolig å se hvor dyktige de små minimenneskene faktisk er under vann!

Skal du ta med babyen din i svømmehallen er du dog nødt til å utstyre hen med en tett og sikker badebleie. Og dette er for all del ikke noe problem. Det er massevis av gode badebleier å få tak i, og de holder virkelig tett og er superkomfortable for babyen.

Finn din babys badebleie hos Jollyroom

Her på Jollyroom har vi et finfint utvalg av badebleier til de aller minste. Felles for dem alle, foruten at de holder tett når den minste koser seg i bassenget, er at de har lekre farger, mønstre og motiver, og at de er levert fra gode merker foreldre har lært å kjenne igjen og stole på, som Swimpy, ImseVimse og Lindberg, bare for å nevne noen ganske få.

Ta gjerne en titt på det øvrige utvalget vårt av badetøy til barn og baby. Her vil du finne lekre og komfortable badedrakter og bikinis til de små, badebukser, UV-klær og mye mer!