67 resultater

1/2Neste

Er du ute etter et morsomt lekekjøkken til barnet ditt?

Med et lekekjøkken til barna kan du skape et kreativt lekemiljø hvor fantasien kan få fritt spillerom. Et lekekjøkken kan dessuten være et lærerikt sted hvor barna lærer seg det mest grunnleggende om matlaging – slik at de kanskje en gang blir en mesterkokk? Det trenger ikke være åpen flamme, kokende vann og sprutende fett for at barnet skal få et kick, med ett av våre lekekjøkken + barnas fantasi får ditt barn timevis med trygg, kreativ og lærerik moro!

Hvilket lekekjøkken er best?

Et lekekjøkken er en kjempefin gave til et barn og kan selvsagt deles med både venner og søsken. Når du har bestemt deg for å investere i et lekekjøkken til barna dine bør du først og fremst vurdere om du vil ha et lekekjøkken i tre eller plast. I Jollyrooms utvalg finner du lekekjøkken i både tre og lekekjøkken i plast, og selvsagt er det massevis av fine modeller å velge mellom. Noter deg også at vi har enkelte modeller som er tilpasset for yngre alder, men vi anbefaler at barnet står til den anbefalte alderen. I utvalget finner du flere kjente varemerker som BRIO, JaBaDaBaDo, Woodlii, Cloudberry Castle og Alice & Fox.

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven