Lekekjøkken og Komfyrer

Et lekekjøkken, det er drømmen for alle små kokker og bakere! Du hadde kanskje et lekekjøkken selv som barn? Hos oss finner du et gigantisk utvalg av flotte lekekjøkkener og diverse kjøkkenutstyr barna dine kommer til å elske!
62 resultater.

Er du ute etter et morsomt lekekjøkken til barnet ditt?
Med et lekekjøkken til barna, kan du skape et kreativt lekemiljø hvor fantasien kan få fritt spillerom. Et lekekjøkken kan dessuten være et lærerikt sted, hvor barna lærer seg det mest grunnleggende om matlaging – slik at de kanskje en gang blir en mesterkokk? Det trenger ikke være åpen flamme, kokende vann og sprutende fett, for at barnet skal få et kick. Med ett av våre lekekjøkken + barnas fantasi, får barnet ditt timevis med trygg, kreativ og lærerik moro!

Hvilket lekekjøkken er best?
Et lekekjøkken er en kjempefin gave til et barn, og kan selvsagt deles med både venner og søsken. Når du har bestemt deg for å investere i et lekekjøkken til barna dine, bør du først og fremst vurdere om du vil ha et lekekjøkken i tre eller plast. I Jollyrooms utvalg finner du lekekjøkken i både tre og lekekjøkken i plast, og selvsagt er det massevis av fine modeller å velge mellom. Noter deg også at vi har enkelte modeller som er tilpasset for yngre alder, men vi anbefaler at barnet står til den anbefalte alderen. I utvalget finner du flere kjente varemerker som BRIO, JaBaDaBaDo, Woodlii, Cloudberry Castle og Alice & Fox.