Lekematter

Her finner du vårt sortiment med lekematter til de små barna. Vi har skikkelig lekre varianter her, i ulike materialer og med massevis av forskjellige fine motiver og mønstre, samtilige fra gode merker som Skip Hop, Cloudberry Castle, Vilac, Candide og mange fler. Vi har ganske enkelt ditt barns nye lekematte liggende her og vente – og det til en rimelig pris!
121 resultater.

Morsomme lekematter til glade babyer

Når barnet ditt er helt lite og ikke kan sitte oppreist på egen hånd, langt mindre stå og gå, kan det være fint å gi hen et leketeppe eller en lekematte. Med et leketeppe eller en tykkere lekematte gir du babyen din et fint sted å slappe av og observere, og ikke minst bedrive den nødvendige treningen av rygg og nakkemuskler. En lekematte kan med andre ord ses som en treningsmatte til babyen din. Det er heller ingenting i veien for at lekematten kan være farge- og fantasirik, det er jo både fint i rommet og underholdende og stimulerende for den lille!

Lekematter og leketepper finner du hos Jollyroom

Er du ute etter en lekematte eller et leketeppe til babyen er Jollyroom virkelig stedet å lete. Her finner du morsomme babytepper og babymatter den lille kan kose seg på, slappe av samt øve seg på å rulle og slike ting. Vi har alle mulige fine designs, fra stilrent og basic til fantasifullt og barnevennlig, og alt sammen leveres fra gode merker som Sebra, Done By Deer og BabyDan.

I tillegg til lekematter og leketepper har vi naturligvis også alt annet dere måtte behøve i den hektiske babytiden, fra ammeputer og tåteflasker til babygym og vippestoler – det er bare å shoppe i vei!