25 resultater

Gåvogner – morsomme hjelpemidler for de aller minste

Nå babyen ikke helt er baby lenger og det begynner å krible i de små beina, men uten at balansen helt er med, da er en gåvogn et fint hjelpemiddel. Med en gåvogn får barnet ditt en fin støtte når de første skrittene skal tas, dessuten får hen en ypperlig leke, med god plass til alt man må ha med seg på gåturen!

Massevis av gåvogner på jollyroom.no

Her på Jollyroom har vi gåvogner til babyen din. Her vil du finne gåvogner i massevis av morsomme og fantasifulle varianter samt selvsagt den klassiske Brio gåvognen.

Om du er ute etter flere leker til barnet ditt, ikke nøl med å titte litt rundt. Her har vi puttekasser, togbaner og alt mulig annet, ja og bamser, for den del, massevis av kosebamser til barna, alt sammen fra gode merker som Fippla, Brio, Teddykampaniet og mange, mange fler!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven