Gåvogner er det perfekte hjelpemiddelet til små barn som lærer seg å gå. Her på Jollyroom har vi en rekke fine modeller som barnet kan laste med klosser, bamser og andre favoritter når det legger ut på tur på stuegulvet.
29 resultater.

Gåvogner – morsomme hjelpemidler til de aller minste
Når barnet blir eldre, og det begynner å krible i de små beina, er det ikke alltid så lett å få balansen til å henge med, med det første. Da er en gåvogn et perfekt hjelpemiddel! Med en gåvogn, som også gjerne kalles en lær-å-gå-vogn, får barnet en god støtte når de første skrittene skal tas. Støtten kan dessuten tilpasses barnets gåferdigheter, med både håndtak og bremser som kan justeres. I tillegg til å være et godt hjelpemiddel, er gåvognen dessuten en helt ypperlig leke, som kommer i mange forskjellige og morsomme varianter. Det finnes enkle gåvognsvarianter, med god plass til å ta med både leker og kosedyr på tur, og det finnes gåvogner med morsomme aktivitetsleker, som stimulerer både den motoriske og intellektuelle utviklingen til barnet.

Massevis av gåvogner på jollyroom.no
Her på Jollyroom har vi et stort utvalg av gåvogner til babyen din, i massevis av morsomme og fantasifulle varianter. Vi har gåvogner både med og uten aktivitetsleker, fra populære varemerker, som VIGA, Hobie & Bear, Woodlii og Done By Deer, for å nevne noen. Hva med en gåvogn med puttekasse og bankebrett, for eksempel? Eller en gåvogn med klosser? Eller kanskje du er ute etter den klassiske og folkekjære gåvognen fra BRIO? Uansett preferanser, har vi garantert en gåstol som faller i smak!