Britax Römer Strider M Duovogn, Navy Ink
Britax Römer Strider M Duovogn, Navy Ink
Britax Römer Strider M Duovogn, Navy Ink
Zoom

Britax Römer

Britax Römer Strider M Duovogn, Navy Ink

Fri frakt
Midlertidig utsolgt

Leveringstid ca. arbeidsdager

Midlertidig utsolgt
6 995 kr

Leveringstid ca. arbeidsdager

Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • 365 dagers åpent kjøp
  • Fri frakt!

Beskrivelse

Britax Römer Strider M er en brukervennlig, multifunksjonell duovogn, som tåler alle daglige utfordringer. Det lette understellet og den kompakte størrelsen, gjør det enkelt å bære vognen på busser og trikker, og de svingbare forhjulene gjør det lett å manøvrere i trange strøk. De robuste, punkteringsfrie gummihjulene og understellets sentralfjæring, sørger for at vognen triller jevnt, uansett om du går på brosteinsgater eller på skogsstien.

Det vendbare setet har en sammenleggbar ryggstøtte, som enkelt justeres med kun én hånd og kan legges ned til full liggestilling. Den avtakbare frontbøylen og fempunktsselen, sørger for at barnet ditt sitter trygt i vognen, og du kan enkelt justere selen uten å måtte ta løs barnet. Kalesjen er utstyrt med UPF 50+ og gir god beskyttelse mot både sol og regn. Den har også ventilasjonspaneler i nettingtøy, som skaper behagelige luftstrømmer i vognen på varme dager.

Liggedelen har en komfortabel madrass, og festes enkelt på understellet. Den store kalesjen og vindtrekket beskytter barnet ditt mot sol, vind og regn.

Når vognen ikke brukes eller skal transporteres, brettes den enkelt sammen til en flat, kompakt størrelse. Den automatiske transportlåsen sørger for at vognen holder seg sammenslått, fram til du skal bruke den igjen. Vognen kan også stå oppreist uten støtte når den er slått sammen, noe som gjør den enda enklere å oppbevare!

Ved å kjøpe til en babybilstol, kan du omvandle Strider M til et komplett travelsystem!

- Lång brukstid, maksvekt 22 kg
- Oppslått, H115 x L87 x B60 cm
- Lett design
- Vendbart sete
- Sammenleggbar rygg
- Polstret fempunktssele
- Justerbart håndtak, 80–115 cm
- God fjæring
- Fleksibel sammenklapping
- Roterbare forhjul
- Romslig varekurv, maksvekt 7 kg

Klikk deg inn på de enkelte artiklene for mer informasjon!

Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn, som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det iblant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg, henviser vi til vår enkle barnevognsguide:
Jollyrooms Barnevognsguide

Art:  908137

Bilder fra kunde

Kundevurderinger

Jollyroom sørger for at anmeldelsene som er synlige på siden kommer fra forbrukere som har kjøpt produktet som anmeldes. Jollyroom gjør dette med støtte fra Trustpilots verifiseringsverktøy, som du kan lese mer om her.