Baby Jogger

Baby Jogger City Tour 2 Trille inkl. Liggedel, Shadow Grey/Slate

Midlertidig utsolgt
Midlertidig utsolgt
4 944 kr
Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

En oppdatert versjon av den populære Baby Jogger City Tour! City Tour 2 bygger videre på et vinnende konsept, og legger til ettertraktede og smarte funksjoner.

City Tour 2 er en utrolig smidig trille, som tar ekstremt liten plass, men som er klar for store eventyr! City Tour 2 har alle funksjoner du trenger: et komfortabelt og vattert sete, liggestilling, en kalesje med nettinghull og solbeskyttelsesklasse UPF 50+. Sammenslått tar vognen liten plass, med en vekt på bare 6,5 kg! Med den medfølgende vesken, kan trillen enkelt bæres over skulderen, eller oppbevares i bilen. Vesken oppbevares siden i en spesiell lomme under setet.

Nytt for City Tour 2 er en innebygget fotstøtte, en full liggestilling og et oppdatert materiale i hjulene.

I denne pakken medfølger det en liggedel, som du fester på barnevognchassiset med de medfølgende adapterne. Perfekt til den nyfødte babyen din!

- Sving- og låsbare framhjul, som kan tas av.
- Fempunktssele i setet.
- Fellbar ryggstøtte.
- Enkelt sammenleggbar i tre seksjoner, som gjør den utrolig liten.

Kjøp den kompatible adapteren ved siden av, slik at du enkelt kan klikke fast din City Go i-Size eller Graco Snugride babybilstol på vognen!

Klikk deg inn på de enkelte produktene for mer informasjon.

Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det iblant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg så henviser vi til vår enkle barnevognsguide:
Jollyrooms Barnevognsguide

Art:  910263

Bilder fra kunde