Cybex BALIOS S Lux Duovogn, Ocean Blue/Silver
Cybex BALIOS S Lux Duovogn, Ocean Blue/Silver
Cybex BALIOS S Lux Duovogn, Ocean Blue/Silver
Zoom

Cybex

Cybex BALIOS S Lux Duovogn, Ocean Blue/Silver

Delbetal 354 kr/mnd
med i 36 måneder
Fri frakt
4 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

4 IGJEN
7 894 kr
Delbetal 354 kr/mnd
med i 36 måneder

Leveringstid ca. arbeidsdager

Legg i handlekurven

CMS_Club Jollyroom_NO2.png

Beskrivelse

Cybex Balios S Lux er en smidig og funksjonell duovogn, som både er elegant og komfortabel. Med Cybex’ nye og fleksible 4-i-1 reisesystem, som lar deg bruke vognen direkte fra fødselen og videre gjennom hele barnevognperioden, kan du enkelt tilpasse vognen etter dine og din families behov. Balios S Lux inngår i Cybex’ populære Gold-serie.

- Vinner av Red Dot Design Award.

Balios S Lux kan skilte med flere fordeler, som blant annet en vendbar sittedel og store gummihjul med fjæring, som gjør den behagelig å trille selv på ujevne underlag. Duovognen foldes enkelt sammen til en kompakt og frittstående pakke med bare én hånd, noe som gjør det enkelt å både lagre og ta med vognen på reise.

Chassiset har et høydejusterbart håndtak, slik at det enkelt kan tilpasses høyden til den som triller. Vognens solide terrenghjul og avanserte støtdemping, som er en kombinasjon av forhjulsstøtdemping og en innovativ, chassisbasert støtdemping bak, sørger for god trillekomfort på ulike typer underlag både for deg og barnet ditt.

Balios S Lux har en vendbar sittedel med bredt sete og en justerbar ryggstøtte, som kan lenes bakover til full hvilestilling når barnet ditt sover. Den har også en avtakbar frontbøyle, en justerbar fotstøtte og en stor kalesje med nettingpaneler for god luftsirkulasjon og UV-beskyttelse 50+.

Liggedelen har en behagelig skummadrass, som gir riktig støtte til barnet ditt og sørger for at det alltid ligger komfortabelt. Den er også utstyrt med en stor kalesje med UV-beskyttelse 50+, og den har åpningsbare nettingpaneler for god luftsirkulasjon.

- Lang brukstid, maksimal vekt 22 kg.
- Vendbar sittedel.
- Fjæring på alle hjul.
- Justerbar ryggstøtte.
- Foldes sammen med én hånd.
- Terrenghjul.
- Romslig varekurv.
- Justerbar fotstøtte.
- Stor kalesje.

Klikk deg inn på de enkelte produktene for mer informasjon.

Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det iblant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg, henviser vi til vår enkle barnevognsguide:
Jollyrooms Barnevognsguide

Art:  910276

Få mer inspirasjon her

Kundevurderinger

Jollyroom sikrer at anmeldelser som er skrevet av ”verifiserte kjøpere”, kommer fra Club Jollyroom-medlemmer, som har kjøpt produktet hos Jollyroom. Måten Jollyroom gjør dette på, er å matche det anmeldte produktet med medlemmets kjøpshistorikk hos Jollyroom. Jollyroom sikrer ikke at andre anmeldelser utelukkende er skrevet av kunder som har kjøpt eller brukt det aktuelle produktet, men oppfordrer bare Club Jollyroom-medlemmer som har brukt produktet til å skrive anmeldelser. Også Jollyrooms ansatte kan anmelde produkter, men bare om de har kjøpt produktet av Jollyroom, og uten at de har fått kompensasjon. De oppgis da som ”verifiserte kjøpere”.

Prishistorikk

Mangler data

Eksempel på delbetaling

×

Delbetalingsplan for Cybex BALIOS S Lux Duovogn, Ocean Blue/Silver

Cybex BALIOS S Lux Duovogn, Ocean Blue/Silver
Produktpris
7 894 kr
Rente
22,95%
Etableringsgebyr
0 kr
Ditt månedsbeløp
354 kr
Adm. avgift
49 kr/mnd
Totalbeløp for denne varen
12 744 kr
Tid Etb.gebyr Adm. avgift Rente
6 mnd 0:- 49:- 22,95%
12 mnd 0:- 49:- 22,95%
24 mnd 0:- 49:- 22,95%
36 mnd 0:- 49:- 22,95%

Slik fungerer det

  1. Du velger delbetalingsalternativ i kassen på jollyroom.no. Vanlig kretittsjekk foretas.
  2. Den første fakturaen fra JollyroomPay, gjennom Avarda, vil sendes til deg i midten av måneden. Merk: Avhengig av når du legger inn bestillingen din, kan fakturaen komme til dukke opp måneden etter at bestillingen din er lagt inn. Oppleggingsavgiften er gratis.
  3. Du faktureres deretter månedsvis til hele beløpet er betalt.
  4. Du kan når som helst velge å betale hele resten av beløpet.
×

Stäng sidan