Bedside Cribs – Praktiske og justerbare senger til babyen

Når man er nybakt forelder er man ofte litt usikker og engstelig for den lille babyen, det er bare naturlig. Kanskje spesielt om natten er det slik at man vil ha litt oppsyn. Da kan det være fint med en bedside crib. Dette er høyst praktiske babysenger som er justerbare i høyden, og med langside som kan brettes ned. Du stiller den bare ved siden av foreldresengen, og vips: Du har lett tilgang til den lille om det skulle være noe i løpet av natten!

7 resultater

Bedside crib – en superpraktisk seng til babyen

Om du er engstelig for å rulle over babyen i søvne, slik mange foreldre jo er, kan en bedside crib være en god løsning. Med en bedside crib har du barnet liggende i en egen seng, men helt inntil foreldresengen, og i og med at den ene langsiden på en bedsice crib kan justeres så hele krybbesiden er åpen har du full tilgang til babyen i løpet av natten! En trygg og praktisk babyseng, ganske enkelt!

Jollyroom har bedside cribs av beste kvalitet

Her på huset finner du naturligvis bedside cribs av aller beste kvalitet. Vi har modeller fra gode og anerkjente merker som Chicco, Troll og BabyDan, og for at du skal kunne være helt sikker på at du har fått din bedside crib til nettets beste pris tilbyr vi prisgaranti når du handler.

Selvsagt har vi også alle andre typer av barnesenger i vårt sortiment – vi er Nordens største online-aktør innen barn & baby, tross alt. Hos oss vil du vinne gode og stilige sprinkelsenger, juniorsenger, reisesenger, vugger samt alt av tilbehør. Ja, vi har kort sagt alt dere kan tenkes å behøve til barnerommet!

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00

Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven
--%>