7 resultater

Bedside crib – en superpraktisk seng til babyen

Om du er engstelig for å rulle over babyen i søvne, slik mange foreldre jo er, kan en bedside crib være en god løsning. Med en bedside crib har du barnet liggende i en egen seng, men helt inntil foreldresengen, og i og med at den ene langsiden på en bedsice crib kan justeres så hele krybbesiden er åpen har du full tilgang til babyen i løpet av natten! En trygg og praktisk babyseng, ganske enkelt!

Jollyroom har bedside cribs av beste kvalitet

Her på huset finner du naturligvis bedside cribs av aller beste kvalitet. Vi har modeller fra gode og anerkjente merker som Chicco, Troll og BabyDan, og for at du skal kunne være helt sikker på at du har fått din bedside crib til nettets beste pris tilbyr vi prisgaranti når du handler.

Selvsagt har vi også alle andre typer av barnesenger i vårt sortiment – vi er Nordens største online-aktør innen barn & baby, tross alt. Hos oss vil du vinne gode og stilige sprinkelsenger, juniorsenger, reisesenger, vugger samt alt av tilbehør. Ja, vi har kort sagt alt dere kan tenkes å behøve til barnerommet!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven