Best i test

Didriksons Boardman Regntøy, Fôret, Amethyst

699 kr
Slutt på lager Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • Kjøp nå. Betal senere. Del opp.
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Et slitesterkt og praktisk regnsett som består av fleecefôret jakke og bukse fra Didriksons. Regntøyssettet Didiriksons Boardman har en regnbukse med fleecevest som både varmer og isolerer. Buksens knær er forsterkede slik at de tåler vilter utelek. Regnjakken har avtagbar hette og hakebeskyttelse som hindrer at barnet skraper seg opp. Didriksons Boardman er laget i et føyelig materiale med 4-veis stretch og børstet innside. Både jakke og bukse har godt synlige refleksdetaljer.

-8000 mm vannsøyle. Teipede sømmer.
-Vindtett.
-Fireveisstretch.
-Avtagbar og justerbar hette.
-Ekstra forsterkning av utsatte partier.
-Hakebeskyttelse.
-Hemper under føttene.
-Refleks.

Materiale: 100% Polyester på utsiden med fôr av polyestertrikot. PFC-fri.

Farge: lilla.

Didriksons Regnsett Boardman Sett har blitt kåret til best i test i Foreldre & Barn (2012). "Den har best rivestyrke, og er i tillegg helt vanntett. " Les mer her: http://www.klikk.no/foreldre/tester/article760610.ece

Obs! Klær fra Didriksons er generelt store i størrelsen. Se gjerne Didriksons størrelsestabell blant produktbildene dersom du er usikker på hvilken størrelse du skal velge.
Art: 556735

Produktspesifikasjon

Pusteevne (g/m²/24 h) 10 000
Egenskaper Avtagbar hette
Refleksdetaljer
Fotstropper
Vanntett
Vask Maskinvask
40°C
Vannsøyle (mm) 8000

Varemerke

Didriksons

Didriksons barneklær, regnklær og vinterklær – vi på Jollyroom har alt! Didriksons ble startet opp i Grundsund  i 1913 av Julius og Hanne Didrikson, da som en produsent av oljeklær i. I dag er Didriksons markedsledende når det gjelder funskjonelle klær for både voksne og barn. Varemerket har blitt en storfavoritt blant kunder som ønsker moderne og funksjonelle klær. Her på Jollyroom selger vi et stort utvalg av Didriksons yttertøy, alle storfavorittene blant barneklær, regntøy og vinterklær, flere av dem med best i test-utmerkelser. Og du? Vi har prisgaranti.

Se mer fra Didriksons »