69 resultater

1/2Neste

Timesvis av morsom lek i all slags vær!

Barn ser muligheter i all slags vær. Regner det så finnes det vanndammer og sølepytter som byr på en mengde ulike scenarioer for lekene, og da er det ekstra viktig at klærne er tilpasset forholdene slik at leken kan pågå i timesvis uten å måtte avbrytes av kalde og våte plagg. Som forelder kan det være vanskelig å vite hva du skal se etter når det kommer til funksjonelle regnsett som gir barnet ditt akkurat det som er nødvendig for både komfort og sikkerhet. Det finnes fôrede regnsett slik at barnet ditt kan være ute i kjøligere vær uten å fryse, for er det noe som ofte setter en stopper for morsom lek er det kalde barn. Vi har regnsett som er både vind- og vanntette, så barna ikke må ha på seg unødvendig mye klær under og holde temperaturen oppe selv i sterk blåst.   Og vi må for all del ikke glemme regnsett med refleks slik at ditt barn er tryggt også når det er mørkt ute. Et stilig og praktisk regnsett er et must i alle klesskap for at barna skal kunne være ute i all slags vær.

Noe som er ekstra praktisk med et regnsett er at det er to-delt, som igjen gjør at regnjakken og regnbuksen kan brukes hver for seg. På vårparten er det ofte godt og varmt i luften men vått på bakken, noe som kan sette en stopper for leken dersom barnet ditt ikke har de riktige regnbuksene. Et annet alternativ er at du kan mikse og matche de ulike delene til plagg dere allerede har, slik at leken kan fortsette selv om det må et klesskift til. Regnbuksene har også justèrbare bukseseler og fotløkker for at vannet ikke skal finne veien inn.

Hvilket regnsett skal barnet ditt ha?

Hos oss på Jollyroom har vi selvfølgelig sørget for å ha et bredt utvalg slik at du kan finne det regnsettet som passer ditt barn best uansett størrelse og smak. I vårt sortiment finner du annerkjente merker som Didriksons, Nordbjørn, Lindberg og Reima som alle produserer kvalitetsklær i mange artige farger og mønstre. Regnsettene er laget i gode funksjonsmaterialer som tillater barnet ditt å herje fritt i all slags vær uten å kompromisse på verken komfort eller kvalitet. De aller fleste regnsettene har gode sikkerhetsfunksjoner slik som reflekser og avtagbar hette i tilfelle barnet skulle hekte seg fast i noe. Vi har også prisgaranti så du kan være sikker på at funksjonsklærne du handler hos oss er til den beste prisen på nettet.

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven