Regnsett fra Didriksons

Her finner du både komfortable og funksjonelle regnsett til barn i alle aldre. Vi har massevis av forskjellige modeller både med og uten fôr, blant annet Didriksons testvinner-serier, Boardman og Waterman. Når det gjelder farger og mønstre vil du ganske snart merke at det er mer enn nok å velge mellom. Selvsagt har vi også markedets rimeligste priser, så hvorfor ikke få tak i det dere trenger til regnværsdagene? Hva er vel dårlig vær uten fantastiske klær? Her er det bare å shoppe løs, folkens!

Didriksons barneklær, regnklær og vinterklær – vi på Jollyroom har alt! Didriksons ble startet opp i Grundsund  i 1913 av Julius og Hanne Didrikson, da som en produsent av oljeklær i. I dag er Didriksons markedsledende når det gjelder funskjonelle klær for både voksne og barn. Varemerket har blitt en storfavoritt blant kunder som ønsker moderne og funksjonelle klær. Her på Jollyroom selger vi et stort utvalg av Didriksons yttertøy, alle storfavorittene blant barneklær, regntøy og vinterklær, flere av dem med best i test-utmerkelser. Og du? Vi har prisgaranti.

61 resultater.

Timesvis av morsom lek i all slags vær!

Barn ser muligheter i all slags vær. Regner det så finnes det vanndammer og sølepytter som byr på en mengde ulike scenarioer for lekene, og da er det ekstra viktig at klærne er tilpasset forholdene slik at leken kan pågå i timesvis uten å måtte avbrytes av kalde og våte plagg. Som forelder kan det være vanskelig å vite hva du skal se etter når det kommer til funksjonelle regnsett som gir barnet ditt akkurat det som er nødvendig for både komfort og sikkerhet. Det finnes fôrede regnsett slik at barnet ditt kan være ute i kjøligere vær uten å fryse, for er det noe som ofte setter en stopper for morsom lek er det kalde barn. Vi har regnsett som er både vind- og vanntette, så barna ikke må ha på seg unødvendig mye klær under og holde temperaturen oppe selv i sterk blåst.   Og vi må for all del ikke glemme regnsett med refleks slik at ditt barn er tryggt også når det er mørkt ute. Et stilig og praktisk regnsett er et must i alle klesskap for at barna skal kunne være ute i all slags vær.

Noe som er ekstra praktisk med et regnsett er at det er to-delt, som igjen gjør at regnjakken og regnbuksen kan brukes hver for seg. På vårparten er det ofte godt og varmt i luften men vått på bakken, noe som kan sette en stopper for leken dersom barnet ditt ikke har de riktige regnbuksene. Et annet alternativ er at du kan mikse og matche de ulike delene til plagg dere allerede har, slik at leken kan fortsette selv om det må et klesskift til. Regnbuksene har også justèrbare bukseseler og fotløkker for at vannet ikke skal finne veien inn.

Hvilket regnsett skal barnet ditt ha?

Hos oss på Jollyroom har vi selvfølgelig sørget for å ha et bredt utvalg slik at du kan finne det regnsettet som passer ditt barn best uansett størrelse og smak. I vårt sortiment finner du annerkjente merker som Didriksons, Nordbjørn, Lindberg og Reima som alle produserer kvalitetsklær i mange artige farger og mønstre. Regnsettene er laget i gode funksjonsmaterialer som tillater barnet ditt å herje fritt i all slags vær uten å kompromisse på verken komfort eller kvalitet. De aller fleste regnsettene har gode sikkerhetsfunksjoner slik som reflekser og avtagbar hette i tilfelle barnet skulle hekte seg fast i noe. Vi har også prisløfte på produktene våre, så du kan være sikker på at funksjonsklærne du handler hos oss er til den beste prisen på nettet.