Balaclavas

En balaclava er en halslue som varmer både hode, kinn, hals og nakke. På Jollyroom finner du både balaclava til barn og balaclava til baby. Velg blant varmende balaclavas i myke materialer – perfekt som lue under skihjelmen!
89 resultater.

Balaklava til barna når kulda virkelig setter inn
Her oppe i nord kan det bli skikkelig kaldt om vinteren, til og med så ille at man må pakke på barna noen ekstra lag med barneklær, som for eksempel en balaklava. Med en balaclava, eller en finlandshette eller titteilue som det også kalles, dekker du barnets hode, ører og hals på en ypperlig måte når kulda herjer på lekeplassen. Man kan bruke den både under en annen barnelue – om det virkelig er kaldt – eller bare som den er.

Balaklavaer i massevis på jollyroom.no
Her på Jollyroom har vi massevis av balaclavaer til barn. Noen modeller er spesialdesignet med borelåsåpning i halsen, mens andre er av den heldekkende og mer klassiske finlandshette-typen. Felles for alle våre balaclavas for barn er dog at de er laget av gode materialer, som ull og fleece, og selvfølgelig at de leveres av gode merker, som Joha, Helly Hansen, CeLaVi og mange flere!

Glem nå heller ikke at vårt øvrige sortiment med yttertøy til barn, virkelig inneholder alt dere trenger – så ta en titt! Her finner dere alt fra vinterdresser og vintersko til regntøy og fleeceklær!