Multibarnevogner

Med en multibarnevogn kan du sykle, løpe og gå på ski med barnevognen. I Jollyrooms utvalg av multibarnevogner finner du multifunksjonelle barnevogner for aktive foreldre. Velg blant sykkelvogner, joggevogner og løpevogner fra populære merker som Hamax, Thule og Beemoo, samt fleksible multisportsvogner som fungerer både som sykkelvogn, løpevogn og skivogn.
117 resultater.

Når kan barnet ditt sitte i en multibarnevogn?

Den generelle anbefalingen for når barn kan sitte i en multibarnevogn, sykkelvogn eller løpevogn er at barnet skal ha utviklet god nakkekontroll og evne til å sitte oppreist uten hjelp, noe som vanligvis skjer ved 6-9 måneders alder. Dette er viktig for å sikre barnets sikkerhet og komfort når du jogger eller løper, siden en høyere hastighet kan innebære større belastning på barnets nakke og kropp.

Før du kjøper en multibarnevogn bør du imidlertid rådføre deg med en barnelege eller helsestasjon, og forsikre deg om at vognen du har valgt passer til barnets alder og behov. Husk også, at når du løper, jogger, sykler eller står på ski med barn i barnevognen, er det av største betydning å sørge for at barnet ditt sitter trygt og sikkert.

 

Hva er fordelene med en multibarnevogn?

Fordelene med å ha en multibarnevogn er mange. Multibarnevogner, som også omfatter løpevogner og joggevogner, er spesialutformet med forbedret fjæringssystem, større hjul og aerodynamisk design, for å enkelt kunne håndtere ulike hastigheter og terreng. En multivogn gir deg dermed friheten til å opprettholde jogge- eller løperutinen din, eller bare en aktiv livsstil, uten å gå glipp av dyrebar kvalitetstid med barnet ditt. Med en multibarnevogn gir du ikke bare barnet en stimulerende og behagelig reise, du prioriterer også helse og velvære.

Å løpe med en multibarnevogn fremmer også båndet mellom barn og forelder. En multibarnevogn er en fin mulighet til å introdusere barnet for gleden av å løpe samt viktigheten av fysisk trening, og det gir barnet muligheten til å utforske natur og utemiljø på en trygg og sikker måte. En investering i en multibarnevogn er en investering i familieøyeblikk som bidrar til god helse og en mer aktiv livsstil.

 

Finn en multibarnevogn for din families behov hos Jollyroom

I Jollyrooms utvalg av multibarnevogner finner du både joggevogner, løpevogner og sykkelvogner, samt flerfunksjonelle multisportsvogner som kan brukes både som joggevogn, sykkelvogn og skivogn. Sortimentet inneholder førsteklasses multivogner fra populære varemerker som Thule, Hamax og Beemoo, og inkluderer både joggevogner og sykkelvogner som er kåret til best i test. Velg blant multibarnevogner med plass til både ett og to barn, samt praktiske vogntilbehør som sykkelfeste, trekkstang, skisett og barvognhjul. Sett fart på familieeventyrene med en barnevogn som er bygd for bevegelse og opplev uforglemmelige øyeblikk i naturen med barna, uansett årstid og terreng!