Tråbiler & Gåbiler

Gåbiler og tråbiler er både morsomme leketøy og en fin mulighet for barna til å være i aktivitet i hverdagen. Hos oss finner du masse tråbiler og gåbiler i forskjellige varianter, fra gode varemerker du kan stole på.
171 resultater.

Morsomme tråbiler og gåbiler til barna
De fleste barn elsker fart og spenning, og en gåbil er intet unntak! Det er supergøy å suse avsted i stuen eller i hagen på en tråbil eller gåbil, men husk at det er enda flere fordeler med leketøyet! Når barna trår igang pedalene, eller løper bilen avgårde med egen kraft, utvikles deres motoriske ferdigheter og stedsans, og de bygger opp muskler og koordinasjonsevne.

I jakten på barnets første bil, er det viktig at du vet forskjellen på en tråbil og en gåbil. Gåbiler er nemlig den lille modellen som passer til mindre barn, som kan sitte og sparke seg frem til mamma og pappa. En tråbil eller trampetraktor, som også er en populær modell, er derimot en litt større utgave, hvor barnet kan tråkke på pedalene og suse rundt i hagen eller på sykkelstien! Felles for begge typene, er at man ofte har mulighet for å ta med leketøy og bamser på turen, enten under setet eller på tilhengeren, til stor glede for både lekene og barnet!

Massevis av raske trå- og gåbiler til barn
På Jollyroom har vi et variert og bredt utvalg av trå- og gåbiler. Her kan foreldre som elsker design finne en retro gåbil fra Mini Speeders, og for de som elsker landlig idyll og jord under neglene, finnes det kule trampetraktorer fra John Deere. Uansett hvilken bil barnet ditt foretrekker, kan dere finne gokart, gåbil eller tråbiler som faller dere i smak i vårt store utvalg, som strekker seg fra stilige gokarts fra BERG og Pinepeak, til traktorer med pedaler og fargerike gåbiler fra Little Tikes.

Når du handler hos Jollyroom, har du prisløfte og åpent kjøp i 365 dager, så du alltid kan føle deg trygg på at du har gjort et godt kjøp. Vi har også et stort utvalg av sykler, sparkesykler og hjelmer, så det er både leker og sikkerhet i fokus.