Sport

Fotball, håndball, ishockey, innebandy, ridesport, slalom eller langrenn – i vår sportsavdeling finner du alt du kan tenke deg av sportsutstyr og treningsklær for barn! Sjekk ut vårt brede utvalg og finn det barnet ditt trenger!

Populære varemerker

Sport – det morsomste med å være barn
Sport er en stor del av det å være barn. Man kan gjøre alt fra å spille fotball og håndball, til å stå på snowboard eller ski. Man kan også trene kampsport, spille tennis, sykle eller svømme. Det beste med sport er at barna har det morsomt, samtidig som de rører på seg. Det finnes en mengde forskjellige sporter som barna har mulighet til å prøve, og i de fleste av disse, trenger de spesielle klær eller utstyr. Hvis barnet er interessert i å stå på ski, trenger man skiklær, hjelm eller ski. Er man mer interessert i hestesport, trenger man ordentlig rideutstyr, som ridehjelm, beskyttelsesvest og rideklær. Selv når man skal stå på skateboard, sykle eller svømme, kreves en viss utrustning for å sørge for at barnet er godt beskyttet mot skader når hen leker.


Alt barnet ditt trenger innen sport, finner du hos Jollyroom
På samme måte som man må kle seg etter været, trenger man spesielle utstyr til forskjellige typer sporter. Derfor har vi et stort sortiment innen sportsutstyr og sportsklær til barn. Her finner du noe til barn i alle aldre, og med forskjellige interesser. Hos oss finner du barnesykler, sparkesykler og el-sykler. Vi har i tillegg et stort utvalg av sykkeltilbehør, sykkelseter og sykkelhjelmer. Er barnet ditt mer interessert i ballsport, har vi et stort sortiment innen både fotball, håndball, basket, innebandy og golf. Vi har også et stort utvalg av racketsporter, som mange barn elsker. Her vil du blant annet finne utstyr til både tennis, badminton og bordtennis. Under vinterhalvåret er det ingen tvil om at både langrenn, slalåm og snowboard er populære aktiviteter blant barna. Hos oss vil du derfor finne et bredt utvalg innen vintersport, med alt fra langrennsski, slalåmski, snowboard, skiklær og ishockeyskøyter. Har du litt eldre barn, kan du kikke blant våre populære skateboards, kampsportutstyr og rideutstyr.

I vårt store utvalg av sportsprodukter til barn, finner du populære og pålitelige varemerker, som Hamax, Fischer, Pinepeak, STIGA og Didriksons. Glem ikke at du alltid har 14 dagers angrerett, prisløfte og 365 dagers åpent kjøp, når du handler hos Jollyroom. Velkommen inn!