Ticket To Heaven

Ticket To Heaven ble grunnlagt i 1990 i Danmark. Deres klær designes i glade farger med morsomme detaljer, og uten farlige kjemikalier. På Jollyroom finner du et stort utvalg av Ticket To Heaven barneklær, ryggsekker og lignende!

Ticket To heaven barneklær

Ticket To Heaven er et selskap som ble grunnlagt i Danmark allerede i 1990. Deres fokus er barneklær med glade farger, fine mønstre og morsomme detaljer. Og ikke minst sørger Ticket To Heaven for at barneklærne er tilvirket av tekstiler som er frie for farlige og helseskadelige kjemikalier. Ticket To Heaven sitt overordnede mål er kort sagt å levere stilige, slitesterke og funksjonelle barneklær som er gode å ha på seg og leke i!

Når det gjelder ulike kategorier av barneklær favner Ticket To Heaven bredt. De har gode fleeceklær til barna, nattøy, underdeler og selvsagt yttertøy, blant annet de populære Ticket To Heaven vinterdressene for barn og baby, samt gummistøvler, vinterjakker, regntøy og mye, mye mer!

Kjøp ditt barns Ticket To Heaven klær og sko på Jollyroom

På Jollyroom finner du et stort utvalg av Ticket To Heaven klær og sko til barn. I vårt sortiment vil du finne massevis av stilsikkert og funksjonelt yttertøy med fine farger og mønstre barna dine kommer til å elske. Og for at du skal kunne føle deg trygg på at du har gjort et godt kjøp her hos oss, gir vi et prisløfte på alle varer du handler her på Jollyroom. Dette betyr at du kan være sikker på at du har fått dine Ticket To Heaven barneklær eller sko til en skikkelig god pris.

Ta gjerne en titt på vårt komplette utvalg av barneklær og barnesko også. Her har vi alt fra UV-klær til sommeren til vinterdresser, joggesko og ryggsekker til skolestart!

Velkommen inn!