24 resultater

Funksjonelt og godt yttertøy til barn fra Mikk-Line

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær! Ja, det er så sant som det er sagt. Og med barneklær fra Mikk-Line får dere garantert gode uteklær som lar barna leke fritt og uhindret uten å måtte bli hverken våte eller kalde. Mikk-Line har nemlig lang fartstid i bransjen og vet hva som kreves av yttertøy til barn.

Mikk-Line yttertøy for både gutter og jenter i Jollyrooms online-sortiment

Her på Jollyroom har vi så klart supergode barneklær fra Mikk-Line. Her vil dere finne vinterjakker, regntøy, vinterdresser og skibukser. Dessuten får du prisgaranti når du handler hoss oss, og vi har fri retur på klær og sko!

Ta gjerne en titt på vårt øvrige sortiment med yttertøy for barn. Det kan jo være at dere trenger noen votter og luer, for eksempel, eller barnesko for den del. Det er bare å titte litt!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven