Mikk-Line

Mikk-Line har 20 års fartstid i bransjen og produserer ytterklær av høy kvalitet for regntunge og ruskete dager. Deres tre kjerneverdier er lidenskap, innovasjon og troverdighet, noe som også gjenspeiles i produktene de lanserer. Her på Jollyroom har vi et godt utvalg av fleeceklær, regnklær, luer, støvler og votter fra denne leverandørern. Ytterklær og tilbehør som passer perfekt for ditt aktive barn!

67 resultater.

Funksjonelt og godt yttertøy til barn fra Mikk-Line

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær! Ja, det er så sant som det er sagt. Og med barneklær fra Mikk-Line får dere garantert gode uteklær som lar barna leke fritt og uhindret uten å måtte bli hverken våte eller kalde. Mikk-Line har nemlig lang fartstid i bransjen og vet hva som kreves av yttertøy til barn.

Mikk-Line yttertøy for både gutter og jenter i Jollyrooms online-sortiment

Her på Jollyroom har vi så klart supergode barneklær fra Mikk-Line. Her vil dere finne vinterjakker, regntøy, vinterdresser og skibukser. Dessuten får du et priløfte når du handler hoss oss, slik at du kan være sikker på at du har fått dine Mikk-Line barneklær til nettets beste pris.

Ta gjerne en titt på vårt øvrige sortiment med yttertøy for barn. Det kan jo være at dere trenger noen votter og luer, for eksempel, eller barnesko for den del. Det er bare å titte litt!