13 resultater

Barnevennlige utemøbler til hagen

Når utendørsleken har rast vel og lenge kan det være godt å ta en pust i bakken – og kanskje kose seg med boller og saft! I så fall er det fint å ha noen utemøbler for å gjøre det hele enda triveligere. Og jo da, klassiske hagemøbler er vel og bra de, men det er jo ekstra bra for barna om utemøblene er tilpasset deres størrelse! Det finnes jo også spesialdesignede hagemøbler som gjør det ekstra moro for barna. Piknikbord med sandkasse, for eksempel? Ja da, slike finnes! Det er massevis av herlige utemøbler barna dine kommer til å elske.

Kjøp dine barns nye utemøbler her på Jollyroom

At vi, som Nordens største online-aktør i barn & baby-bransjen har et godt utvalg av hagemøbler til barna, det sier seg selv. Her vil du finne supre piknikbord både med og uten parasoll, og med og uten sandkasse, og du vil finne dem i plast så vel som i tre.

I tillegg kan vi by på lekre solsenger og solstoler samt fine sett med mindre bord og stoler. Kort sagt: Er du på jakt etter utemøbler til barna dine har du kommet til rett sted. Og ikke minst har du kommet rett med hensyn til prisen! Her på huset får du nemlig prisgaranti når du handler. Slik kan du være sikker på at du har fått hagemøblene dine til den beste prisen online!

Om du vil maksimere utendørsleken for barna dine, ta gjerne en titt på det utrolige utvalget vårt med barnebassenger, sklier, husker og lekestuer i tillegg! Alt dette handler du også med prisgaranti, naturligvis, og det hele leveres fra gode og pålitelige varemerker, f.eks Bestway, Intex, KidKraft og Smoby!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven