Utemøbler

Barn synes det er mye morsommere å spise og leke når møbler og omgivelser er tilpasset akkurat deres størrelse. Vi har massevis av fine utemøbler som passer perfekt til barnas lek, teselskaper og matpauser. Velg blant rimelige stoler, bord, og benker i plast eller tre fra merker som blant annet JaBaDaBaDo, Pinolino og Woodlii.

13 resultater

Barnevennlige utemøbler til hagen

Når utendørsleken har rast vel og lenge kan det være godt å ta en pust i bakken – og kanskje kose seg med boller og saft! I så fall er det fint å ha noen utemøbler for å gjøre det hele enda triveligere. Og jo da, klassiske hagemøbler er vel og bra de, men det er jo ekstra bra for barna om utemøblene er tilpasset deres størrelse! Det finnes jo også spesialdesignede hagemøbler som gjør det ekstra moro for barna. Piknikbord med sandkasse, for eksempel? Ja da, slike finnes! Det er massevis av herlige utemøbler barna dine kommer til å elske.

Kjøp dine barns nye utemøbler her på Jollyroom

At vi, som Nordens største online-aktør i barn & baby-bransjen har et godt utvalg av hagemøbler til barna, det sier seg selv. Her vil du finne supre piknikbord både med og uten parasoll, og med og uten sandkasse, og du vil finne dem i plast så vel som i tre.

I tillegg kan vi by på lekre solsenger og solstoler samt fine sett med mindre bord og stoler. Kort sagt: Er du på jakt etter utemøbler til barna dine har du kommet til rett sted. Og ikke minst har du kommet rett med hensyn til prisen! Her på huset får du nemlig prisgaranti når du handler. Slik kan du være sikker på at du har fått hagemøblene dine til den beste prisen online!

Om du vil maksimere utendørsleken for barna dine, ta gjerne en titt på det utrolige utvalget vårt med barnebassenger, sklier, husker og lekestuer i tillegg! Alt dette handler du også med prisgaranti, naturligvis, og det hele leveres fra gode og pålitelige varemerker, f.eks Bestway, Intex, KidKraft og Smoby!

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00

Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven
--%>