Lekestuer

La barna få lage sin egen lille verden i en koselig lekestue fra oss på Jollyroom. Vi har mange fine modeller til barn som elsker rollespill. I lekehyttene kan man late som man har sitt eget hus og bestemme alle reglene selv! Inviter små lekekamerater på besøk og tilbring time etter time i det koselige lille huset i hagen. Vi fører kvalitetsmerker som Little Tikes, Smoby og Starplast.

23 resultater

Er du ute etter en morsom lekestue til barnet ditt?

Med en lekestue til barna kan du skape et ypperlig lekemiljø ute i hagen hvor fantasien kan få fritt spillerom. En lekestue kan dessuten være en god motivasjon for barna til å komme seg ut i den friske luften når du som forelder synes at det har vært litt vel mye tv og dataspill. Det trenger ikke være et slott av et lekehus heller, selv en enkel lekestue kan være tilstrekkelig  for de fantasifulle barna, som jo har en fantastisk evne til å gjøre leken magisk og eventyrlig!

Hvilket lekehus er best?

Et lekehus er en kjempefin gave til barn og kan selvsagt deles med både søsken og venner. Når du har bestemt deg for å investere i en lekehytte til barna dine bør du først og fremst vurdere om du vil ha en i plast eller tre. I Jollyrooms utvalg finner du både lekehus i tre og lekestuer i plast, og selvsagt er det massevis av fine modeller å velge mellom. Du kan for eksempel satse på et lekehus med sklie, eller et med tema hentet fra barnets favorittfilm – som Disneys Frost, eller Spider-Man. Det kan være vanskelig å bestemme seg kanskje, men heldigvis kan du få et godt overblikk i ro og mak når du handler online hos oss. I utvalget finner du flere kjente varemerker som Little Tikes, Woodlii og Smoby. For deg som har barn som ikke kan få nok av morsomme leker til hagen har vi også masse andre utendørsleker så klart, som husker og huskestativer, sklier, klatrestativer, sandkasser og trampoliner.

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00

Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven
--%>