42 resultater

BIG utendørsleker til glade og aktive barn

Sandkasser, lekebiler og sklier – barn elsker utelekene sine! Om lekene i tillegg har litt fantasifull og morsom design samt glade farger er det så klart bare et pluss.

Varemerket BIG leverer slitesterke sklier, sandkasser og gåbiler til barna, og de er kjente for sin morsomme og barnevennlige stil. BIG er forresten også selskapet som står bak den umåtelig populære Bobby Car, som vi også har her på Jollyroom.

Kjøp ditt barns BIG-leker her hos oss.

På Jollyroom finner du så klart BIG sine fantastiske og morsomme leker. Vi har råkule sandkasser med praktiske trekk til når leken har stilnet for dagen, og vi har finfine og fantasifulle gåbiler og sklier – alt sammen perfekte leker ute i hagen!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven