Bobby Car

Hos oss finner dere et stort utvalg av en stor favoritt blant barna: BIG Bobby Car. Vi har både den klassiske modellen, nyhetene samt tilbehør og reservedeler. Bobby Car finnes i flere herlige farger. Bobby Car er laget av produsenten BIG og er av høy kvalitet. Lekebilens form gjør at den er enkel å bruke – noe som gjør den svært populær blant barna! Ønsker du å gjøre opplevelsen enda mer levende med litt ekstra trafikkskilt, tilhenger og trafikklys finner du enkelt frem til dette hos oss!

Bobby Car Logo

21 resultater

Den klassiske gåbilen

Når noen sier Bobby Car tenker nok mange på sin egen barndom. Den røde gåbilen med sin populære design av Ernst A. Bettag har vært en klassiker i småbarnsfamilien siden den ble lansert i 1972, og utallige skandinaviske barn har storkost seg med sin egen Bobby Car. Barn elsker å leke på måter som hermer etter de voksne, og de lærer seg mye ved å kopiere foreldrene og andre barn. Dette gjør Bobby Car til et perfekt hjelpemiddel i ditt barns utvikling og læring!

Finn en Bobby Car akkurat ditt barn vil elske

Den klassiske røde Bobby Car-gåbilen er så klart tilgjengelig fremdeles. Men i dag finnes det også andre varianter av Bobby Car som er inspirert av kjente merker som Mercedes og Porsche. Dessuten kan man kjøpe tilhenger til gåbilen, så kan den lille frakte med seg det hen trenger – hvilket jo ofte ikke er så rent lite!

Om man vil piffe opp lekebilen enda noen hakk kan man også kjøpe LED-lys til den, og for virkelig å kunne bringe bilmoroa til topps er det til og med finfine trafikkskilt og trafikklys å få kjøpt!

Her på Jollyroom har vi så klart alle disse morsomme lekene fra Bobby Car, og vi har dem til den garantert beste prisen online.

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00

Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven