22 resultater

Den klassiske gåbilen

Når noen sier Bobby Car tenker nok mange på sin egen barndom. Den røde gåbilen med sin populære design av Ernst A. Bettag har vært en klassiker i småbarnsfamilien siden den ble lansert i 1972, og utallige skandinaviske barn har storkost seg med sin egen Bobby Car. Barn elsker å leke på måter som hermer etter de voksne, og de lærer seg mye ved å kopiere foreldrene og andre barn. Dette gjør Bobby Car til et perfekt hjelpemiddel i ditt barns utvikling og læring!

Finn en Bobby Car akkurat ditt barn vil elske

Den klassiske røde Bobby Car-gåbilen er så klart tilgjengelig fremdeles. Men i dag finnes det også andre varianter av Bobby Car som er inspirert av kjente merker som Mercedes og Porsche. Dessuten kan man kjøpe tilhenger til gåbilen, så kan den lille frakte med seg det hen trenger – hvilket jo ofte ikke er så rent lite!

Om man vil piffe opp lekebilen enda noen hakk kan man også kjøpe LED-lys til den, og for virkelig å kunne bringe bilmoroa til topps er det til og med finfine trafikkskilt og trafikklys å få kjøpt!

Her på Jollyroom har vi så klart alle disse morsomme lekene fra Bobby Car, og vi har dem til den garantert beste prisen online.

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven