Sandkasser

Barn elsker å skyffle, grave, kaste og utfolde seg i sand. I sandkassen kan man skape uendelige verdener som bygges, rives og forandres på et blunk! Vi har et stort utvalg sandkasser både med og uten tak til alle barn som elsker å tilbringe tid ute. Våre sandkasser holder en høy kvalitet og finnes i størrelser som passer til både store og små uteplasser.

20 resultater

Er det på tide at barnet ditt får sin egen sandkasse?

En sandkasse er så mye mer enn bare en kasse med sand. Det er et sted hvor hele  familien kan være med og la kreativiteten ta overhånd, og hvor ditt barn kan leke med vennene sine i timesvis. Det bygges, graves, rakes og kjøres, og det er kun fantasien som setter grenser! For de fleste små barn er det litt av en drøm å ha sin egen sandkasse, og ditt barn vil uten tvil elske at dere kan bygge flotte sandslott sammen, og det i deres egen hage! 
Det er flere ting som kan være lurt å tenke på når du skal kjøpe en sandkasse til ditt barn. Hvor mange barn (eller lekesyke voksne) skal få plass i sandkassen? Og hvordan vil du dekke til sandkassen slik at sanden holder seg tørr når det regner, og ubudne gjester som nabokatten ikke kommer over og legger igjen en overraskelse eller to i sanden? Det er en veldig god idé å anskaffe et lokk eller et sandkassetrekk til sandkassen for å holde den så ren og insektsfri som mulig. For deg som gjerne vil kjøpe en sandkasse til barnet ditt, men synes at det er litt liten plass i hagen, kan det også være verdt å overveie en mindre løsning som for eksempel et vann- og sandbord som dere kan ha på terrassen.

Velg sandkasse og tilbehør

Vi på Jollyroom elsker utelek og tilbyr derfor en stor variasjon innenfor utendørsleker. Vi har store sandkasser, små sandkasser og smarte sandkasser med tak slik at ditt barn kan kose seg mange timer ute uten at hen blir utsatt for direkte sollys over lengre tid, ettersom det alltid er skygge tilgjengelig. Fordelen med en sandkasse av plast er at den er lettere å flytte enn en sandkasse av tre, og fåes i mange morsomme former. De klassiske sandkassene av tre er det derimot mange som synes at ser ekstra flotte ut i hagen. I vårt store sortiment finner du også de såkalte 2-i-1 sandkassene, som kan fylles med både vann og sand.
Hos Jollyroom kan du være sikker på at du alltid får nettets beste pris ettersom vi har prisgaranti, og siden det er en del ting å vurdere er det så kjekt at du kan sitte i ro og mak og handle online. Vi har merker som BIG, Woodlii og Little Tikes som har flotte sandkasser i ulike utforminger for enhver smak. Husk også å ta en titt på vårt utvalg av artige leker til sandkassen, for eksempel gøyale former, gravemaskiner, bøtter, spader og raker. Du har kanskje en liten sandkakebaker der hjemme som kan utfolde seg ekstra mye i en ny sandkasse, hvis det rette tilbehøret er på plass!

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00

Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven
--%>