Støttebelter

Enhver som har vært gravid kan nok skrive under på at det ikke bare er fryd og gammen hele tiden. Man går tross alt rundt og bærer tungt i månedsvis. Her på Jollyroom finner du gode støttebelter som vil være til hjelp!
15 resultater.

Komfortable og praktiske støttebelter til gravide
Selv om det å bli gravid er en fantastisk hendelse, er det likevel ikke alltid bare fryd og gammen under svangerskapet. Å bære det voksende barnet i magen, kan til tider kjennes både anstrengende og tungt. Eksempelvis er både ryggsmerter, smerter i korsryggen og bekkenløsning vanlige problemer som kan oppstå under graviditeten. Heldigvis kan et støttebelte bidra til å lindre disse smertene. Et støttebelte til gravide avlaster og minsker trykket på bekkenet og ryggen, og minsker dermed også plagene du opplever. Mange gravidbelter er enkle å sette på, ta av og justere etter behov. Graviditetsbeltet får dessuten plass under klærne, noe som gjør at du kan fortsette å leve livet som vanlig, til tross for graviditetssmertene!

Stort og variert utvalg av gravidbelter på Jollyroom
Her på Jollyroom finner du et stort og varier utvalg av støttebelter, magebelter og hoftebelter, designet for å lindre graviditetssmertene dine og som er anbefalt av legitimerte fysioterapeuter ved bekkenløsning. Våre støttebelter finnes i flere størrelser, farger og modeller. Velg mellom støttebelter fra gode og pålitelige varemerker, som Carriwell, Belly Bandit, Medela og UpSpring. Ta en titt i sortimentet vårt, og finn det støttebeltet som dekker akkurat dine behov, slik at du kan nyte tiden som gravid fullt ut!