Støttebelter

Enhver som har vært gravid kan nok skrive under på at det ikke bare er fryd og gammen hele tiden. Man går tross alt rundt og bærer tungt i månedsvis. Her på Jollyroom finner du gode støttebelter som vil være til hjelp!
19 resultater.

Komfortable og praktiske støttebelter til gravide

Er du på utkikk etter et belte som støtter magen under graviditeten? Alle som har vert gravide – eller vært i nærheten av noen som er gravide– vet at det ikke alltid er bare fryd og gammen under svangerskapet. Når magen bare blir tyngre og tyngre, kan det derfor være en nytelse for mange å ta i bruk støttebelte. Hos oss finner du ulike gravidbelter med forskjellige funksjoner og former, så vi er ganske trygge på at du vil finne noe du kommer til å like!

Variert utvalg av støttebelter og gravidbelter på Jollyroom

Hos oss finner dere et variert utvalg av støttebelter, hoftebelter, graviditetsbelter og magebelter som har sine egne formål, men er det noe de har til felles så er det å underlette både under og etter svangerskapet. Så sjekk ut våre produkter for å finne det beltet som dekker ditt behov! Og selvsagt er beltene levert fra kjente merkevarer som Belly Bandit, Carriwell, Cantaloop, Babymoov og så videre, ett belte er attpåtil designet av Kourtney Kardashian, så let i vei!

Psst, skulle det også være nødvendig med stellevesker eller stellematter, så har vi et enormt utvalg av det, og mange, mange andre typer baby- og mamma-produkter, rett her på Jollyroom!

;