5 resultater

Supermoderene vippestoler fra 4moms

Vippestolen er et klassisk innslag i ethvert hjem med småbarn. I en vippestol sitter de små godt, de får god oversikt, kan underholde seg med hengende leker, gynge morsomt og selvsagt sove godt, mens du som forelder får tid til å ta deg av forefallende oppgaver i hjemmet, som jo har en tendens til å samle seg opp!

Og om du vil dra på litt ekstra kan du kjøpe en elektrisk vippestol, med forskjellige morsomme funksjoner man ikke får med den klassiske vippestol-designen! Fra 4moms får man f.eks. den supermoderne, superpraktiske og supermorsomme mamaRoo 3.0!

4moms finner du på jollyroom.no

Her på Jollyroom finner du 4moms populære, elektriske vippestol mamaRoo 3.0. MamaRoo 3.0 er en moderne vippestol med massevis av funksjoner, som musikk og naturlyder, MP3-inngang og underholdende leker for den minste.

På Jollyroom får du dessuten prisgaranti, så når du har bestilt din 4moms mamaRoo 3.0 kan du føle deg helt sikker på at du har fått den til nettets beste pris.

Ikke nøl med å titte litt i vårt øvrige utvalg av babyutstyr i tillegg. Foruten vippestoler i alle mulige varianter vil du finne alt dere trenger her, fra potter og febertermometer til stellebord og gåstoler!

Happy shopping!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven