4moms

4moms designer innovative og høyteknologisk barne- og babyutstyr som underletter i hverdagen for mange barnefamilier verden over. Hos oss finner du blant annet deres populære vippestol mamaRoo. Velkommen!

Supermoderene vippestoler fra 4moms

Vippestolen er et klassisk innslag i ethvert hjem med småbarn. I en vippestol sitter de små godt, de får god oversikt, kan underholde seg med hengende leker, gynge morsomt og selvsagt sove godt, mens du som forelder får tid til å ta deg av forefallende oppgaver i hjemmet, som jo har en tendens til å samle seg opp!

Og om du vil dra på litt ekstra kan du kjøpe en elektrisk vippestol, med forskjellige morsomme funksjoner man ikke får med den klassiske vippestol-designen! Fra 4moms får man f.eks. den supermoderne, superpraktiske og supermorsomme mamaRoo 3.0!

4moms finner du på jollyroom.no

Her på Jollyroom finner du 4moms populære, elektriske vippestol mamaRoo 3.0. MamaRoo 3.0 er en moderne vippestol med massevis av funksjoner, som musikk og naturlyder, MP3-inngang og underholdende leker for den minste.

På Jollyroom får du dessuten prisgaranti, så når du har bestilt din 4moms mamaRoo 3.0 kan du føle deg helt sikker på at du har fått den til nettets beste pris.

Ikke nøl med å titte litt i vårt øvrige utvalg av babyutstyr i tillegg. Foruten vippestoler i alle mulige varianter vil du finne alt dere trenger her, fra potter og febertermometer til stellebord og gåstoler!

Happy shopping!