6 resultater

Gummibåter i barnestørrelse

Norge er et land med mye vann spredt rundt i landskapet, og når barna leker ved stranden eller i badebassenget i haget er en liten gummibåt et spennende leketøy. En gummibåt kan brukes til mye, og kun fantasien setter grenser. Når barna er trøtte så er den fargerike gummibåten dessuten den perfekte plassen å ligge og nyte bølgeskvulpene. Hvis dere har en sjø, strand eller kanskje en lite elv i nærheten kan barna titte på fisk eller fange krabber fra båtens myke kant.

La barna få erfaring med balanse, livet på vannet og en spennende verden på havbunnen – alt sammen med en fargerik og morsom gummibåt, som mor og far lett kan sikre og holde styr på, uten at barnas frie lek og naturaktiviteter blir begrenset. Et artig leketøy som aktiviserer og lærer barnet om verden på en lett og overskuelig måte.

Praktiske gummibåter til barn

På Jollyroom er de flotte og morsomme gummibåtene til barn samlet så dere kan finne den dere aller helst vil ha. Robuste og store båter med årer, såvel som mindre gummibåter som er letthåndterlige og passer i bassenget. Gummibåtene er lette å blåse opp og pakke sammen når sommeren er på hell. Vi har også sikret et utvalg med små, billige gummibåter til lek, samt skikkelig kule kvalitetsgummibåter fra kjente varemerker som Disney, Intex og Bestway, å det finnes ikke noen grunn til å unngå vannplaskingen til sommeren! Vi vil også anbefale dere å ta en titt på vårt store utvalg av veltestede og sikre redningsvester til barn som gir ekstra trygghet når dere leker ved vannet.

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven