Gummibåter

Alle husker vel sommerens store høydepunkt? Å legge ut fra strandkanten eller brygga i sin egen oppblåsbare gummibåt sammen med en venn! Finn barnas egen favoritt i vårt utvalg av fargerike og morsomme gummibåter til barn. En klassisk vannleke som garanterer timevis med lek og moro for både små og store!

6 resultater

Gummibåter i barnestørrelse

Norge er et land med mye vann spredt rundt i landskapet, og når barna leker ved stranden eller i badebassenget i haget er en liten gummibåt et spennende leketøy. En gummibåt kan brukes til mye, og kun fantasien setter grenser. Når barna er trøtte så er den fargerike gummibåten dessuten den perfekte plassen å ligge og nyte bølgeskvulpene. Hvis dere har en sjø, strand eller kanskje en lite elv i nærheten kan barna titte på fisk eller fange krabber fra båtens myke kant.

La barna få erfaring med balanse, livet på vannet og en spennende verden på havbunnen – alt sammen med en fargerik og morsom gummibåt, som mor og far lett kan sikre og holde styr på, uten at barnas frie lek og naturaktiviteter blir begrenset. Et artig leketøy som aktiviserer og lærer barnet om verden på en lett og overskuelig måte.

Praktiske gummibåter til barn

På Jollyroom er de flotte og morsomme gummibåtene til barn samlet så dere kan finne den dere aller helst vil ha. Robuste og store båter med årer, såvel som mindre gummibåter som er letthåndterlige og passer i bassenget. Gummibåtene er lette å blåse opp og pakke sammen når sommeren er på hell. Vi har også sikret et utvalg med små, billige gummibåter til lek, samt skikkelig kule kvalitetsgummibåter fra kjente varemerker som Disney, Intex og Bestway, å det finnes ikke noen grunn til å unngå vannplaskingen til sommeren! Vi vil også anbefale dere å ta en titt på vårt store utvalg av veltestede og sikre redningsvester til barn som gir ekstra trygghet når dere leker ved vannet.

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00

Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven
--%>