Tenk å legge ut fra strandkanten eller brygga i sin egen oppblåsbare gummibåt sammen med en venn! Finn ditt barns favoritt i vårt utvalg av fargerike og morsomme gummibåter til barn. Gummibåten er en klassisk vannleke!

Gummibåter i barnestørrelse
Norge er et land med mye vann spredt rundt i landskapet, og når barna leker ved stranden eller i badebassenget i hagen, er en liten gummibåt et spennende leketøy. En gummibåt kan brukes til mye, og kun fantasien setter grenser. Når barna er trøtte, er dessuten den fargerike gummibåten den perfekte plassen å ligge og nyte bølgeskvulpene fra. Hvis dere har en sjø, strand eller kanskje en liten elv i nærheten, kan barna titte på fisk eller fange krabber fra båtens myke kant.

La barna få erfaring med balanse, livet på vannet og en spennende verden på havbunnen – alt sammen med en fargerik og morsom gummibåt, som mor og far lett kan sikre og holde styr på, uten at barnas frie lek og naturaktiviteter blir begrenset. Gummibåten er rett og slett et artig leketøy, som aktiviserer og lærer barnet om verden, på en lett og overskuelig måte.

Praktiske gummibåter til barn
På Jollyroom er de flotte og morsomme gummibåtene til barn samlet på ett sted, slik at dere kan finne akkurat den dere helst vil ha. Robuste og store båter med årer, såvel som mindre gummibåter, som er letthåndterlige og passer i bassenget. Gummibåtene er lette å blåse opp, og å pakke sammen når sommeren er på hell. Vi har også sikret et utvalg med små, rimelige gummibåter til lek, samt skikkelig kule kvalitetsgummibåter fra kjente varemerker, som BIGIntex og Bestway. Det finnes med andre ord ingen grunn til å unngå vannplaskingen til sommeren! Vi vil også anbefale dere å ta en titt på vårt store utvalg av veltestede og sikre redningsvester til barn, som gir ekstra trygghet når dere leker ved vannet.