Intex

Her å Jollyroom finner du mange supermorsomme bassenger i ulike størrelser og med forskjellig fine motiver. Intex er verdensledende innen produksjon av innovative badeprodukter av høy kvalitet. Her finnes vannlek for hele familien! Still en familiepool i hagen til grillfesten, ta med en oppblåsbar og virkelighetstro hai til stranden, lær deg å svømme med en morsomm badering med Disney Planes-motiv eller bad minstemann i en babypool formet som en sjøhest. Kos deg hele sommeren med Intex morsomme vannleker!

24 resultater.

Intex badeleker for maksimal vannlek i sommervarmen

Barn elsker sommer, voksne elsker sommer – alle elsker sommer! Og sommer, det innebærer gjerne bading, det. Og hvor deilig hadde det ikke vært å ha et badebasseng i hagen? Man trenger slett ikke sette i gang et stort prosjekt for få til det. Det vil holde lenge med enten et oppblåsbart basseng eller et litt mer solid modell me stativ. Og når sommeren er over, ja så er det bare legge bassenget sammen og lagre det i boden over vinteren!

Intex har mer en 40 års erfaring i bransjen og har i denne tiden utmerket seg med å levere førsteklasses bassenger til bruk i hagen. Intex sitt mål er å levere bassenger av høy kvalitet og til rimelige priser for helt vanlige folk. Alle Intex’s bassegner er designet med største omhu og fokus på komfort, sikkerhet og moro.

I tillegg bestreber Intex seg på å etterlate et så lite økologisk fotavtrykk som mulig. I over 40 år har Intex jobbet med sine leverandører for å redusere mengden fossilt brennstoff som brukes.

Kjøp Intex badeleker til barn på Jollyroom

På Jollyroom har vi alt barna trenger fra Intex. Her finner du oppblåsbare Intex bassenger, både de store modellene for hele familien og små og morsomme babybassenger med soltak. Vi har Intex badeleker, baderinger, luftmadrasser, gummibåter og selvagt snorkelsett og svømmeføtter!

Det er bare å ta en titt, sommerelskere. Er det Intex dere er ute etter finner dere det her! Og siden vi har prisgaranti her på Jollyroom kan dere føle dere sikre på at dere får Intex-varene deres til nettets beste pris!