Sykkelseter

Kjøp et praktisk sykkelsete til de minste barna og få hele familien med på sykkeltur! Hos oss finner du sykkelseter som passer nettopp deres behov. Vi har et stort utvalg seter fra kvalitetsmerker som Hamax, OKBaby og Thule. Alle sykkelsetene er enkle å montere og sikrer deg og barnet ditt en trygg og hyggelig sykkeltur.

43 resultater

Sikre og gode sykkelseter for aktive småbarnsfamilier

Et sykkelsete til barnet er supergunstig om du vil komme av sted kvikt og sikkert, for eksempel til og fra barnehagen. Det finnes mange gode modeller på markedet også, så sjansene er store for at du vil finne en sykkelstol som passer akkurat ditt barn. De fleste moderne sykkelstoler er meget brukervennlige og har ofte hurtigkoblingsmekanismer som gjør dem lette å flytte fra en sykkel til en annen.

Gode sykkelseter i masser her på Jollyroom

Hos Jollyroom er det bare å velge og vrake blant gode sykkelseter til barna. Sykkelstolene vi fører er moderne, brukervennlige og lette å flytte fra en sykkel til en annen. Selvsagt er de også sikre og levert av pålitelige merker som Hamax, OkBaby og Thule.

Om dere trenger mer utstyr og tilbehør til sykkelen, som sykkelhjelmer til barna eller en god sykkelvogn, ta gjerne en titt på vårt øvrige sortiment. Selvsagt har vi også et utrolig stort utvalg av barnesykler!

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00

Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven
--%>