45 resultater

Sikre og gode sykkelseter for aktive småbarnsfamilier

Et sykkelsete til barnet er supergunstig om du vil komme av sted kvikt og sikkert, for eksempel til og fra barnehagen. Det finnes mange gode modeller på markedet også, så sjansene er store for at du vil finne en sykkelstol som passer akkurat ditt barn. De fleste moderne sykkelstoler er meget brukervennlige og har ofte hurtigkoblingsmekanismer som gjør dem lette å flytte fra en sykkel til en annen.

Gode sykkelseter i masser her på Jollyroom

Hos Jollyroom er det bare å velge og vrake blant gode sykkelseter til barna. Sykkelstolene vi fører er moderne, brukervennlige og lette å flytte fra en sykkel til en annen. Selvsagt er de også sikre og levert av pålitelige merker som Hamax, OkBaby og Thule.

Om dere trenger mer utstyr og tilbehør til sykkelen, som sykkelhjelmer til barna eller en god sykkelvogn, ta gjerne en titt på vårt øvrige sortiment. Selvsagt har vi også et utrolig stort utvalg av barnesykler!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven