• NO_Mors_Dag_Logo.png

  Når er morsdagen 2022?

  Morsdagen 2022 inntreffer i Norge
  Søndag den 13. februar

   

 •  

  Gavetips til morsdagen

  Sjekk ut vårt fine utvalg til gravide og mødre, og finn den perfekte gaven til morsdagen.

 • Mors_Dag_Avdelare.png
  Hvorfor feirer vi Morsdagen? Morsdagen har sin opprinnelse i USA som en del av et forsoningsarbeid i etterkant av borgerkrigen. I 1908 ble den første offisielle morsdagen feiret, og skikken har siden den gang spredt seg til store deler av verden. Dagen feires på forskjellige datoer avhengig av hvilket land man er i.

  Morsdagen i Norge. I Norge feirer vi morsdagen den andre søndagen i februar. Hos oss var dette til å begynne med et konsept arrangert av religiøse organisasjoner, men fra og med 1918 fikk dagen gjennomslag som offentlig, årlig begivenhet i Norge. Det er først nå i senere tid at dagen har gått over til å bli den familiedagen vi alle kjenner den som, med kaffe på sengen, blomster og gaver til mor. 

  Gavetips. Her på Jollyroom synes vi morsdagen er utrolig viktig. Som oftest er det nok å overraske mamma med kos og klem og frokost på sengen, så klart, men om du vil overraske med en fin gave i tillegg har vi samlet våre beste gavetips til morsdagen. I linkene ovenfor er vi sikre på at dere vil finne noe som faller i smak hos mor! 

  Fun Fact: Bare i USA ringes det hvert år over 120 millioner telefonsamtaler til mammaer på morsdagen, og det brukes over 14 milliarder dollar på morsdagsgaver. De vanligste gavene er postkort, blomster, restaurantbesøk, smykker, klær, spabesøk, gavekort, bøker og husholdningsartikler!