Når magen har blitt stor og tung går det naturlig nok utover den stakkars ryggen. Her på Jollyroom kan vi derfor tilby deg et fint utvalg av støttende gravidbelter som holder magen litt på plass og avlaster korsryggen.

Gravidbelter for komfort og sikkerhet
Å være gravid er som kjent ikke bare, bare. Kroppen gjennomgår drastiske endringer over hele linja, fra hormonivået og dertilhørende humør, til selve kroppsmassen. Magen blir stor og tung, kanskje får man vondt i ryggen og bare det å sitte eller ligge komfortabelt, kan by på utfordringer. I slike tilfeller velger mange å bruke støttebelter og bekkenløsningsbelter, som er gode hjelpemidler for den gravide. I tillegg kan det være smart å kjøpe et gravidbelte til ha i bilen. Med et gravidsikkerhetsbelte ledes bilens hoftebelte bort fra magen og fostret ved en eventuell kollisjon, og ned på den mer stabile hoftekammen. Dessuten er et slikt gravidbelte mer komfortabelt for den gravide.

Gravidbelter, støttebelter og bekkenløsningsbelter på jollyroom.no
Her på Jollyroom har i alt til den gravide og den ammende, akkurat som vi har alt man kan tenkes å behøve av babyutstyr. Og i dette sortimentet har vi naturligvis gravidbelter, støttebelter og bekkenløsningsbelter. Det er bare å ta en titt, alt sammen ligger bare her og venter, og det leveres fra gode varemerker som BeSafe, Belly Bandit og Carriwell, bare for å nevne noen få. Jollyroom gir dessuten et prisløfte på alle produkter. Så når du handler her, kan du være helt sikker på at du har fått varen din til nettets beste pris.