Gravidputer

Når man er gravid kan det være ganske ugreit å finne gode sitte- og soveposisjoner. Med en gravidpute løser du dette problemet på en grei måte. Her på Jollyroom har vi masser av gravidputer i forskjellige ergonomiske designs!
80 resultater.

Praktiske og komfortable gravidputer
Er du på utkikk etter en pute som støtter babymagen under graviditeten, og som underletter og gjør at du kan sove komfortabelt? Da kan vi stolt presentere vårt store utvalg av gravidputer, som garantert vil fange oppmerksomheten din! Så ta en titt blant vårt store og varierte sortment av puter, og finn den som passer best for akkurat deg og dine behov!

Variert utvalg av gravidputer på Jollyroom
Her på Jollyroom finner du alt du kan tenke deg av gravidputer i alle former, fasonger og farger. Så uansett hvilke behov du måtte ha, er vi trygge på at du finner det du trenger her hos oss. Sjekk ut vårt fantastiske utvalg, fra kjente varemerker som Doomoo, NG baby, Milki, BabyMatex, Chicco og mange flere!

Og husk, skulle du også trenge andre produkter som underletter ved graviditeten, eller kanskje noen søte, små babyklær for å tjuvstarte babyshoppingen, så har vi støttebelter, bodys, bodysuits, sparkedrakter og masse, masse annet. Faktisk finner dere alt dere trenger til barn og baby opptil 12 års alder, akkurat her på Jollyroom.