64 resultater

1/2Neste

Herlig moro med badeleker til barna

Ingenting er vel koseligere enn å gi babyen et bad i badebaljen? De små selv virker også å elske dette, og når barna har blitt litt større bare fortsetter vannleken i større badebassenger og så klart på stranden.

Om dere vil maksimere moroa i forbindelse med badingen kan dere kjøpe noen badeleker. En badeball, for eksempel, eller en flytemadrass, en flytende babybok i gummi eller hvorfor ikke en oppblåsbar badestol med Minions-motiv. Mulighetene når det gjelder badeleker er rett og slett uendelige!

Finn badelekene barna dine har lyst på

Jollyroom fører selvsagt massevis av morsomme badleker for barn. Vi har badeballer med massevis av morsomme motiver fra kjente og kjære barnefilmer, som Oppdrag Dory, Den Gode Dinosaur og så videre, og vi har badeleker i form av små biler, fly, frosker og alt mulig annet. Vi har til og med supre oppblåsbare spekkhoggere og hvaler til de litt større barna samt lekre oppblåsbare bassenger og gummibåter! Det er bare å ta en titt i vårt store sortiment, folkens, og dere vi garantert finne badelekene akkurat deres barn har lyst på til sommeren!

Når det gjelder merker vil dere kjenne igjen klassikere som PlayGro, Rätt start, Happy Baby, Fisher Price og mange fler!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven