Badeleker

Badeleker er et naturlig innslag i hjem som huser viltre og glade småbarn. Her på Jollyroom har vi sørget for å ha et godt og variert utvalg av badeleker til barna. Her vil du garantert finne noe som faller i smak hos den lille!
87 resultater.

Herlig moro med badeleker til barna
Ingenting er vel koseligere enn å gi babyen et bad i badebaljen? De små selv virker også å elske dette, og når barna har blitt litt større bare fortsetter vannleken i større badebassenger og så klart på stranden.

Om dere vil maksimere moroa i forbindelse med badingen, kan dere kjøpe noen badeleker. En badeball, for eksempel, eller en flytemadrass, en flytende babybok i gummi eller hvorfor ikke en oppblåsbar badestol med Minions-motiv. Mulighetene når det gjelder badeleker er rett og slett uendelige!

Finn badelekene barna dine har lyst på
Jollyroom fører selvsagt massevis av morsomme badleker for barn. Vi har badeballer med massevis av morsomme motiver fra kjente og kjære barnefilmer, som Oppdrag Dory, Den Gode Dinosaur og så videre, og vi har badeleker i form av små biler, fly, frosker og alt mulig annet. Vi har til og med supre oppblåsbare spekkhoggere og hvaler til de litt større barna, samt lekre oppblåsbare bassenger og gummibåter! Det er bare å ta en titt i vårt store sortiment, folkens, og dere vi garantert finne badelekene akkurat deres barn har lyst på til sommeren!

Når det gjelder merker vil dere kjenne igjen klassikere som PlayGro, Rätt start, Happy Baby, Fisher Price og mange fler!