Asmodee

Zombie Kidz Evolution

5 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

5 IGJEN
299 kr

Leveringstid ca. arbeidsdager

Legg i handlekurven

CMS_Club Jollyroom_NO2.png

Beskrivelse

Brettspillet Zombie Kidz Evolution er det første "legacy"-spillet for barn. Spillet har lignende grunnregler som 2013-tittelen Zombie Kidz, men ting vil raskt utvikle seg!

I dette spillet befinner spillerne seg på en skole som plutselig angripes av zombier. Spillerne må bevege seg fra rom til rom for å fjerne zombiene og holde zombieboksen full. Hvis en zombie skal inn på skolen og zombieboksen er tom, taper spillerne. For å vinne må man låse alle inngangene og bli kvitt zombiene på skolen!

Etter hvert som spillerne blir bedre, kan de fullføre oppdrag, spore utviklingen sin gjennom et troféklistremerkesystem som minner om videospill, og åpne konvolutter som inneholder nytt materiale for spillet, som øker utfordringen de står overfor samtidig som de gir dem nye krefter og nye helter også.

Art:  10228717

Få mer inspirasjon her

Produktspesifikasjon

Språk Norsk
Antall spillere 2-4

Kundevurderinger

Jollyroom sikrer at anmeldelser som er skrevet av ”verifiserte kjøpere”, kommer fra Club Jollyroom-medlemmer, som har kjøpt produktet hos Jollyroom. Måten Jollyroom gjør dette på, er å matche det anmeldte produktet med medlemmets kjøpshistorikk hos Jollyroom. Jollyroom sikrer ikke at andre anmeldelser utelukkende er skrevet av kunder som har kjøpt eller brukt det aktuelle produktet, men oppfordrer bare Club Jollyroom-medlemmer som har brukt produktet til å skrive anmeldelser. Også Jollyrooms ansatte kan anmelde produkter, men bare om de har kjøpt produktet av Jollyroom, og uten at de har fått kompensasjon. De oppgis da som ”verifiserte kjøpere”.

Prishistorikk

Mangler data