73 resultater

1/2Neste

Morsomme spill for barn

Spill av ulike slag er en morsom og stimulerende aktivitet for barna. Det kan dreie seg om alt fra Memory eller Monopol til ishockeyspill eller couronne. Barna elsker spill! Når det gjelder akkurat barnespill er det da heldigvis ingen manko på valmuligheter heller. Det er bare å klikke seg ut på nettet og bestille alt hva man måtte ønske seg!

Stort utvalg av spill for barn på Jollyroom.no

I vårt spillsortiment vil du garantert finne et eller flere spill barnet ditt kommer til å elske. Her har vi de klassiske fotballspillene dere foreldre kanskje husker fra deres egen barndom, vi har Labyrint-spill, Memory, sjakk, lotto, Geni, Ludo – og så videre! Vi har kort sagt alt barnet ditt kan tenkes å ønske seg av spill, det være seg brettspill, puslespill, kortspill eller tv-spill. Og alt dette er naturligvis levert av gode og ansette varemeker, for eksempel Alga, Egmont Kärnan og Tactic!

Husk også at Jollyroom tilbyr prisgaranti. Så når når du har bestilt et barnespill her på huset kan du være sikker på at du har fått det til nettets beste pris!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven