66 resultater

1/2Neste

Lekeverktøy til de små håndverkerne

Som de fleste foreldre nok har merket seg liker barna å etterligne de voksne. Dette innebærer  at ting som matlaging, legeundersøkelser, lekebutikk og ymse typer er håndverk er populært! Heldigvis finnes det da også massevis av morsom lekemat, fine lekekjøkken, legekofferter – og ikke minst lekeverktøy.

Massevis av lekeverktøy til barna finner du på Jollyroom.no

Her på huset har vi herlige lekeverktøy til barnet ditt. Våre lekeverktøy selges både hver for seg og i fine verktøysett. Felles for alle lekeverktøyene er dog at de leveres av gode varemerker som Micki, Disney Cars, Kids Concept og Black & Decker!

Velkommen inn!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven