72 resultater

1/2Neste

Lekemat og kaker – perfekt moro for små kokker

Har dere en liten kokk der hjemme, som kanskje til og med elsker å invitere mammaer, pappaer og venner på teselskap og middager? I så fall er det bare å pøse på med morsom lekemat og kaker av alle slag! Det finnes massevis av lekemat og lekekaker, med fine farger og i både plast og tre!

Lekemat til matglade barn i Jollryooms online-sortiment

Her på Jollyroom har vi leker til barn i alle aldre. Her snakker vi alt fra togbaner og kosebamser til radiostyrte biler og tv-spill, alt sammen levert av gode varmerker som Brio, Teddykompaniet og Syma, bare for å nevne noen få. Og selvsagt har vi blant alt dette noe til de små kokkene også! Her har vi massevis av lekemat og lekekaker som vil gjøre seg perfekt på lekekjøkkenet!

La kokkeleringen begynne!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven