LEGO

LEGO Technic 42070 Terrenggående 6x6 Bergingsbil

Fri frakt
1 IGJEN
1 IGJEN
2 119 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Kjør gjennom tøft terreng med denne superrobuste fjernstyrte terrenggående 6x6 bergingsbilen. Denne flotte detaljerte to-i-ett LEGO Technic modellen har masse realistiske funksjoner, som store kraftige dekk, robust kufanger med kjetting og krok, bevegelige lykter og et detaljert førerhus med dører som kan åpnes. Ved aktivering av den medfølgende Power Functions motoren kan man bruke fjernkontroll for å heve og senke vinsjen og kranarmen. Om man føler for litt variasjon kan en bygge om hele kjøretøyet til et utforskelseskjøretøy!

- Inneholder en LEGO Power Functions: stor motor, middels stor motor, batteriboks, mottaker og en fjernkontroll som kan brukes til mange ulike fjernstyrte funksjoner som kjøring frem- og bakover, utfellbare støtteben, og en fungerende kran og vinsj.
- Har store kraftige dekk, robust kufanger med kjetting og krok, bevegelige lykter og et detaljert førerhus med dører som kan åpnes.
- Med denne modellen så følger det med en unik LEGO Technic 40-års jubileumskloss.
- Laget for å brukes innendørs.
- Modellen krever batterier (ikke inkludert). Informasjon om type og antall finnes på forpakningen.
- To-i-ett modell som kan bygge om til et utforskelseskjøretøy.

Anbefalt alder: fra 11 år.

Mål:
Terrenggående bergingsbil: H51 x L63 x B37 cm. (med kranen hevet og støtteben ute) H26 x B20 x L63 (med bommen senket og støtteben inne).

Antall deler: 1862.
  • - Ikke egnet for barn under 3 år pga. smådeler.

Art: 709765

Bilder fra kunde