LEGO

LEGO Sonic 76995 Shadow the Hedgehog på rømmen

1 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

1 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

Legg i handlekurven

CMS_Club Jollyroom_NO2.png

Finn i butikk

Beskrivelse

Fans av pinnsvinet Shadow og barn fra åtte år kan lage massevis av historier med dette LEGO Sonic the Hedgehog Shadow the Hedgehog på rømmen 76995 lekesettet og legge en morsom rømningsplan. La barna bli inspirert av videospill-figurene og finne på spennende eskapader mens de bygger settet, for så å more seg med å hjelpe Shadow med å bryte seg ut av laboratoriets stasiskammer og kjøre motorsykkelen gjennom den fallende barrikaden, ødelegge badniken RhinoBot som slipper Clucky og rømme.
Settet er fullt av lekemuligheter som inspirerer til historiefortelling. Barn kan finne på morsomme måter for Shadow å bekjempe RhinoBot på før han rømmer på motorsykkelen.
Fartsfylt moro møter kreativ lek med LEGO Sonic the Hedgehog leker for barn. Gutter, jenter og fans av Det blå lynet vil elske å skape inspirerende scener med tre populære Sonic-actionfigurer. Barn kan også nyte det enkle og intuitive byggeeventyret med LEGO Builder appen, hvor de kan zoome inn og rotere modeller i 3D, lagre sett og spore fremgangen sin.

— Gi barn og fans av Sonic the Hedgehog og Shadow et lekesett med en motorsykkel
— Inneholder et laboratorium, en motorsykkel og figurerer av Shadow, Clucky og RhinoBot
— Fartsfylt actionlek med et stasiskammer som kan åpnes og en barriere som lukker seg
— En gave for gamere som elsker Sonic-videospill og -leker
— Fans kan leke på flere kreative måter med andre LEGO sett og Sonic-leker
— LEGO Sonic the Hedgehog sett kombinerer fartsfylt action og fantasifull lek
— Leken i 196 deler inneholder et laboratorium som er 14 cm bredt
  • - Ikke egnet for barn under 3 år pga. smådeler.

Art:  10253017

Få mer inspirasjon her

Produktspesifikasjon

Materiale Plast
Antall deler 196

Kundevurderinger

Jollyroom sikrer at anmeldelser som er skrevet av ”verifiserte kjøpere”, kommer fra Club Jollyroom-medlemmer, som har kjøpt produktet hos Jollyroom. Måten Jollyroom gjør dette på, er å matche det anmeldte produktet med medlemmets kjøpshistorikk hos Jollyroom. Jollyroom sikrer ikke at andre anmeldelser utelukkende er skrevet av kunder som har kjøpt eller brukt det aktuelle produktet, men oppfordrer bare Club Jollyroom-medlemmer som har brukt produktet til å skrive anmeldelser. Også Jollyrooms ansatte kan anmelde produkter, men bare om de har kjøpt produktet av Jollyroom, og uten at de har fått kompensasjon. De oppgis da som ”verifiserte kjøpere”.

Prishistorikk

Mangler data