LEGO

| LEGO Friends

LEGO Friends 42612 Lekeplass for katter

Midlertidig utsolgt

Leveringstid ca. arbeidsdager

Midlertidig utsolgt

Leveringstid ca. arbeidsdager

Overvåke produkt

CMS_Club Jollyroom_NO2.png

Finn i butikk

Beskrivelse

Med LEGO Friends Lekeplass for katter 42612 kan kattekjære jenter, gutter og barn fra fem år leke og ha det moro med dyrefigurer. Settet inneholder en byggbar lekeplass, to minidukker, to dyrefigurer og tilbehør til dyrene, inkludert en lekefisk, kattemynte, mat og kattedo.
Inspirer barn til timevis med late som-lek, hvor de kan finne på historier på kattelekeplassen. De kan leke med kattene sammen med Liann og Olly. Lekeplassen har både sklie og et kattetre samt mat og vann. Det er til og med en liten kattedo, hvor barn kan få en kattebæsj til å dukke opp ved hjelp av en spak!
Er du på utkikk etter den beste gaven? I LEGO Friends serien finner du mange byggesett for barn som elsker rollelek. Du kan gi barna dine en enkel og intuitiv byggeopplevelse med LEGO Builder appen, hvor de kan zoome og rotere modeller i 3D, lagre sett og spore framdriften sin.

— LEGO Friends Lekeplass for katter passer for jenter, gutter og barn fra fem år
— Send kattene rutsjende ned sklien, eller hjelp dem å klatre opp i kattetreet
— Inkluderer LEGO Friends figurer av Liann og Olly og to dyrefigurer
— Inkluderer tilbehør som mat og vann, en kattedo, en børste og en lekefisk
— En gøyal julegave eller overraskelse til barn, jenter og gutter som elsker dyreleker
— Se også andre byggesett selges separat i LEGO Friends serien
— Settet består av 87 deler og er 7 cm høyt og 16 cm bredt
  • - Ikke egnet for barn under 3 år pga. smådeler.

Art:  10252942

Få mer inspirasjon her

Produktspesifikasjon

Materiale Plast
Antall deler 87

Kundevurderinger

Jollyroom sikrer at anmeldelser som er skrevet av ”verifiserte kjøpere”, kommer fra Club Jollyroom-medlemmer, som har kjøpt produktet hos Jollyroom. Måten Jollyroom gjør dette på, er å matche det anmeldte produktet med medlemmets kjøpshistorikk hos Jollyroom. Jollyroom sikrer ikke at andre anmeldelser utelukkende er skrevet av kunder som har kjøpt eller brukt det aktuelle produktet, men oppfordrer bare Club Jollyroom-medlemmer som har brukt produktet til å skrive anmeldelser. Også Jollyrooms ansatte kan anmelde produkter, men bare om de har kjøpt produktet av Jollyroom, og uten at de har fått kompensasjon. De oppgis da som ”verifiserte kjøpere”.

Prishistorikk

Mangler data