LEGO

| LEGO Minecraft

LEGO Minecraft 21254 Huset på skilpaddestranden

2 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

2 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

Legg i handlekurven

CMS_Club Jollyroom_NO2.png

Finn i butikk

Beskrivelse

Dette modellhuset er formet som en Minecraft-skilpadde, og er fullpakket av Minecraft-action og dyremoro. LEGO Minecraft Huset på skilpaddestranden 21254 settet inneholder tre ikoniske figurer og en kul bygning som barna kan bygge, og er en flott gaveidé for barn og Minecraft-spillere fra åtte år.
Spillere kan bygge et skilpaddeformet Minecraft-hus med vinduer, lanterner, en dør, en seng, et bord, en arbeidsbenk og en peis. Det avtakbare taket gir enkel tilgang til innsiden. Utenfor er et strandområde med sukkerrør, skilpaddeegg og en flåte med årer. Settet kommer med kjente Minecraft-figurer og -mober: en skilpaddekriger i skilpaddeskin og hjelm, en Druknet med trefork, en skilpadde som spiser sjøgress, og tre skilpaddeunger. Denne leken for gamere inneholder også annet tilbehør, som et teleskop og et kart. Fans av spillaction, kreativ bygging og dyrepass vil elske den allsidige leken. LEGO Builder appen gir byggere muligheten til å zoome inn, rotere modeller i 3D og spore fremgangen sin for enda mer digital moro.

— LEGO Minecraft skilpadde-lekesettet er en flott gave til gamere og barn
— Inneholder et byggbart Minecraft hus samt Minecraft-figurer og -mober
— Mange måter å leke på, inkludert kreativ bygging, kampaction og dyrepass
— Minecraft-tilbehør: et teleskop, et kart og en bambusflåte
— Gave til fans av skilpadder, modellbyggesett og Minecraft-spillet fra åtte år
— Er enkelt å kombinere med andre LEGO Minecraft sett selges separat
— LEGO Minecraft byggeleke som lar barna vekke spillet til live
— Hoveddelen i dette settet på 224 deler er 24 cm bredt
  • - Ikke egnet for barn under 3 år pga. smådeler.

Art:  10252997

Få mer inspirasjon her

Produktspesifikasjon

Materiale Plast
Antall deler 234

Kundevurderinger

Jollyroom sikrer at anmeldelser som er skrevet av ”verifiserte kjøpere”, kommer fra Club Jollyroom-medlemmer, som har kjøpt produktet hos Jollyroom. Måten Jollyroom gjør dette på, er å matche det anmeldte produktet med medlemmets kjøpshistorikk hos Jollyroom. Jollyroom sikrer ikke at andre anmeldelser utelukkende er skrevet av kunder som har kjøpt eller brukt det aktuelle produktet, men oppfordrer bare Club Jollyroom-medlemmer som har brukt produktet til å skrive anmeldelser. Også Jollyrooms ansatte kan anmelde produkter, men bare om de har kjøpt produktet av Jollyroom, og uten at de har fått kompensasjon. De oppgis da som ”verifiserte kjøpere”.

Prishistorikk

Mangler data