Spilledåser

Spilledåsen en klassisk og hyggelig leke som både er god å klemme på og beroligende å høre på for babyen når hen trenger trøst eller hjelp til å komme til ro. Vi har mange forskjellige typer spilledåser å velge mellom.
39 resultater.

Den perfekte dåpsgaven
En fin spilledåse å ha hengende over sprinkelsengen, eller et søtt kosedyr som spiller beroligende melodier, er en utmerket dåpsgave, som både barn og foreldre vil sette pris på. Den søte spilledåsen blir på mange måter som en liten, musikalsk venn for babyen, som stimulerer barnet på flere forskjellige måter. Spilledåsen kan både være god å leke med og kose med, samtidig som den er beroligende å lytte til, når babyen trenger trøst eller hjelp med å sovne. I tillegg til å stimulere barnets hørsel med koselige melodier, stimulerer spilledåsen også barnets syn, med sine ofte fargerike farger.

Søte og beroligende spilledåser på Jollyroom
Her på Jollyroom finner du et stort og variert utvalg av flotte spilledåser, som passer perfekt til små babyer. Hos oss finner du spilledåser som lager morsomme lyder når barnet leker med dem, myke spilledåser formet som søte kosedyr, og flotte uroer, som enten kan brukes som sengeuro, eller festes på barnevognen som en barnevognsuro og vognleke. Mange av spilledåsene våre er i fargerike og flotte farger, og finnes også som kjente figurer, som Mummitrollet og Babblarna. Vi har spilledåser fra kjente og populære varemerker, som Teddykompaniet, Done By Deer, Babblarna og Kids Concept, for å nevne noen. Ta deg en titt, og finn babyens nye spilledåse!