111 resultater

1/2Neste

Babblarna – pedagogiske og morsomme leker for små barn

Babblarna er et svensk leke- og læringskonsept for de små barna. Her møter vi en lystig gjeng med morsomme og fargerike karakterer som både underholder og virker pedagogisk på barnas språklige og sosiale utvikling, ganske enkelt ved å gjøre språkutviklingen til en lek! Hver av Babblarna-karakterene har sitt eget utseende, farge og form samt språklige lyd, og denne lyden får vi gjengitt i Babblarnas sang, hvor hver karakters språklyd – doddo, dadda, bibbi, bobbo etc – blir sunget!

Babblarna har allerede blitt en stor suksess i Sverige og brukes aktivt som pedagogisk verktøy i barnehagene. Babblarnas herlige kosedyr ble da også kåret til Årets Leke i 2015 i Sverige.

Babblarna på Jollyroom.no

Siden vi på Jollyroom i all beskjedenhet liker å se oss som en del av den moderne barnefamilien, og siden vi veldig gjerne vil hjelpe til å spre det herlige Babblarna-konseptet i Norge, har vi sørget for å ha et lekkert utvalg av Babblarna-artikler i vårt sortiment. Her vil dere finne Babblarna babyleker, Babblarna kosedyr, gyngehest, spill og puslespill og mye mer!

Ikke nøl med å ta et titt på vårt øvrige utvalg av leker i tillegg. Her finner du alt barnet ditt kan begjære, uansett hvor gammel hen her. Vi har alt fra babyleker og dukker til brettspill og byggesett!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven