Babblarna

Svenske Babblarna er en herlig gjeng med fargerike figurer som underholder barna og hjelper til i språkutviklingen! Babblarna ble kåret til Årets leke i Sverige i 2015. Her på Jollyroom finner du de morsomme figurene!

82 resultater.

Babblarna – pedagogiske og morsomme leker for små barn

Babblarna er et svensk leke- og læringskonsept for de små barna. Her møter vi en lystig gjeng med morsomme og fargerike karakterer som både underholder og virker pedagogisk på barnas språklige og sosiale utvikling, ganske enkelt ved å gjøre språkutviklingen til en lek! Hver av Babblarna-karakterene har sitt eget utseende, farge og form samt språklige lyd, og denne lyden får vi gjengitt i Babblarnas sang, hvor hver karakters språklyd – doddo, dadda, bibbi, bobbo etc – blir sunget!

Babblarna har allerede blitt en stor suksess i Sverige og brukes aktivt som pedagogisk verktøy i barnehagene. Babblarnas herlige kosedyr ble da også kåret til Årets Leke i 2015 i Sverige.

Babblarna på Jollyroom.no

Siden vi på Jollyroom i all beskjedenhet liker å se oss som en del av den moderne barnefamilien, og siden vi veldig gjerne vil hjelpe til å spre det herlige Babblarna-konseptet i Norge, har vi sørget for å ha et lekkert utvalg av Babblarna-artikler i vårt sortiment. Her vil dere finne Babblarna babyleker, Babblarna kosedyr, gyngehest, spill og puslespill og mye mer!

Ikke nøl med å ta et titt på vårt øvrige utvalg av leker i tillegg. Her finner du alt barnet ditt kan begjære, uansett hvor gammel hen her. Vi har alt fra babyleker og dukker til brettspill og byggesett!