Recaro Avan I Size Select Babybilstol, Teal Green
Zoom

Recaro

Recaro Avan I Size Select Babybilstol, Teal Green

Fri frakt
2 IGJEN
2 IGJEN
1 899 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Avan I Size Select er en praktisk babybilstol fra Recaro, som setter barnets sikkerhet først. Bilstolen kan brukes til nyfødte og barn opptil 15 måneder.

Avan kan monteres i bilen på en ISOFIX-base, og du spenner enkelt fast barnet ved hjelp av babybilstolens trepunktssele. Avan inngår i et praktisk modulsystem – når barnet har vokst ut av babybilstolen, kan du fortsette å bruke baseenheten (selges separat) sammen med Recaros bakovervendte bilstol, Kio, som er egnet for barn opptil fire års alder. Du kan dermed benytte deg av samme baseenhet over lengre tid.

Babybilstolen har ventilasjonshull på sidene, noe som gir god luftsirkulasjon og en behagelig komfort for barnet ditt. Bilstolen veier 4,1 kg og regnes som en lett babybilstol, slik at du enkelt kan ta den med deg hvor du vil. Avan kan brukes som et reisesystem med hvilken som helst vogn fra Recaro.

- En modulstol med en baseenhet som vokser i takt med barnet.
- Stor kalesje med solbeskyttelsesfaktor UPF 50.
- Egnet for nyfødte og barn opptil 15 måneder.
- Kompatibel med vogner fra Recaro.
- Trepunktssele.
- Høydejusterbar nakkestøtte.

Vi på Jollyroom vet hvor viktig det er å velge en bilstol, som passer nettopp ditt barns behov, og at det iblant kan bli mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å underlette dette viktige valget, henviser vi til vår guide for bilstoler:
Jollyrooms Bilstolsguide

Art: 10084835

Bilder fra kunde