15 resultater

Recaro – innovative og sikre barneseter for optimal trafikksikkerhet

Barnas sikkerhet i bilen er noe alle foreldre naturlig nok tar på største mulige alvor. Og med på laget, så å si, får man straks Recaro. Recaro sin produktutvikling preges av friske og smarte ideer, innovativ teknikk og et usvikelig fokus på sikkerhet. I tillegg til å være sikre er Recaro sine bilstoler og babybilstoler dessuten ekstremt praktiske, fleksible og brukervennlige.

Jollyroom.no – her finner du Recaro bilstoler og babybilstoler

Der ingen hemmelighet at Jollyroom er Nordens største online-aktør innen barn & baby-segmentet. Og det er klart, dette forplikter, og for at du skal føle deg sikker på å kunne finne babybilstolen eller barnesetet akkurat ditt barn trenger, har vi sørget for å ha et gedigent utvalg av barneseter til barn i alle aldre, så de skal kunne sitte både komfortabelt og trygt i trafikken.

Og i dette utvalget er Recaro et selvsagt innslag! Her finner du Recaro bilstoler, beltestoler og babybilstoler, alle sammen komfortable og sikre for den lille.

Ikke nøl med å titte litt i vårt øvrige sortiment i tillegg. Her har vi barnevogner, her har vi barneklær, leker, sportsutstyr – kort sagt alt familien din kan tenkes å behøve!

Velkommen inn!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven