Recaro

Recaro utvikler bilstoler og seter med den nyeste teknikken. De bruker innovative materialer og sikre løsninger. Hos oss på Jollyroom finner du Recaro babybilstoler og bilbarnestoler fra 0 måneder opp til 12 år.

22 resultater.

Recaro – innovative og sikre barneseter for optimal trafikksikkerhet

Barnas sikkerhet i bilen er noe alle foreldre naturlig nok tar på største mulige alvor. Og med på laget, så å si, får man straks Recaro. Recaro sin produktutvikling preges av friske og smarte ideer, innovativ teknikk og et usvikelig fokus på sikkerhet. I tillegg til å være sikre er Recaro sine bilstoler og babybilstoler dessuten ekstremt praktiske, fleksible og brukervennlige.

Jollyroom.no – her finner du Recaro bilstoler og babybilstoler

Der ingen hemmelighet at Jollyroom er Nordens største online-aktør innen barn & baby-segmentet. Og det er klart, dette forplikter, og for at du skal føle deg sikker på å kunne finne babybilstolen eller barnesetet akkurat ditt barn trenger, har vi sørget for å ha et gedigent utvalg av barneseter til barn i alle aldre, så de skal kunne sitte både komfortabelt og trygt i trafikken.

Og i dette utvalget er Recaro et selvsagt innslag! Her finner du Recaro bilstoler, beltestoler og babybilstoler, alle sammen komfortable og sikre for den lille.

Ikke nøl med å titte litt i vårt øvrige sortiment i tillegg. Her har vi barnevogner, her har vi barneklær, leker, sportsutstyr – kort sagt alt familien din kan tenkes å behøve!

Velkommen inn!