Joie Litetrax 4 S Trille, Coal
Joie Litetrax 4 S Trille, Coal
Joie Litetrax 4 S Trille, Coal
Joie Litetrax 4 S Trille, Coal
Joie Litetrax 4 S Trille, Coal
Zoom

Joie

Joie Litetrax 4 S Trille, Coal

Rabattkode Fri frakt
10 IGJEN
10 IGJEN
2 869 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr*
  • 365 dagers åpent kjøp

10% på utvalgte favoritter til allerede lave priser! Bruk rabattkoden JOLLY10 i kassen og få 10% rabatt på dette produktet. *For fullstendige vilkår, les her.

Bruk rabattkoden BABYWEEKS15 i kassen og få 15% rabatt, når du handler for minst 1000 kr på utvalgte produkter. *For fullstendige vilkår, les her.

Beskrivelse

Joie Litetrax 4 S er en hendig trille å ta med på reisen eller utflukten. Vognen kan brukes for nyfødte og barn opptil 15 kg. Ryggstøtten kan justeres bakover til liggende posisjon i fire trinn, og fotstøtten kan justeres i to trinn.

Setet har en myk sittepute med justerbar fempunktssele og frontbøyle, slik at barnet ditt sitter både trygt og komfortabelt under trilleturen. Den store kalesjen er vanntett og utstyrt med UPF50+, for ekstra beskyttelse mot regn og sterke solstråler. Kalesjen har også et praktisk tittevindu og ventilasjon.

Med et enhåndsgrep kan du enkelt folde sammen vognen i én bevegelse. Vognen har en kompakt design, er lett å ta med seg og får plass i bilens bagasjerom. Joie Litetrax 4 S har fire skumfylte hjul, hvorav forhjulene er roterbare med fikseringslås, og triller mykt og smidig, selv på røffere underlag.

Til vognen medfølger adaptere for babybilstol og liggedel, som er kompatible med babybilstolene Joie i-Level, i-Gemm, i-Snug og Gemm, samt liggedelen Joie Ramble (selges separat).

- Lås- og svingbare hjul
- Fempunktssele
- Vanntett kalesje med UPF50+
- Kompakt design
- Justerbar fotstøtte
- Justerbar ryggstøtte
- Stor varekurv, maksvekt 4,5 kg
- Avtakbar bøyle med tekstiltrekk
- Koppholder
- Lærhåndtak
- Adaptere for babybilstol og liggedel medfølger
- Legges enkelt sammen med én hånd
- Godkjent i henhold til EN 1888-1:2018


Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn, som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det iblant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg, henviser vi til vår enkle barnevognsguide:
Jollyrooms Barnevognsguide

Art: 10117813

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Maksimal vekt 15
Høyde (cm) 103
Lengde (cm) 93
Bredde (cm) 59
Justerbar rygg Ja
Høyde sammenslått (cm) 82
Lengde sammenslått (cm) 59,3
Bredde sammenslått (cm) 31,5
Framhjul Roterbare med lås
Antall hjul 4
Hjultype Skumfylte
Vekt (kg) 10,72